İlkbahar mevsiminde nasıl giyinilmeli? En güzel yağmurluk modelleri ve fiyatları

Yağmurlu günlerin eksik olmadığı ilkbahar aylarında yaşam konforunu artıran yağmurluklarla bahar modasını yakından takip edebilirsiniz. Birbirinden farklı tasarım, renk ve fiyattaki yağmurlukları inceleyerek tarzınıza en uygun olan parçayı kolaylıkla seçebilirsiniz. Peki en güzel yağmurluk modelleri ve fiyatları nedir? Yağmurluk alırken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Soğuk kış günlerini geride bıraktığımız şu günlerde yaz mevsiminin sıcak ve enerjik atmosferi uzaktan bizlere göz kırpıyor. Doğanın yenilendiği ve mevsim geçişinin yaşandığı ilkbahar aylarında hayatımızın dört bir yanında değişimin ayak seslerini yavaş yavaş duymaya başladık. Yağmurlu günlerin hakimiyet kurduğu ilkbahar aylarında en büyük değişim ise kıyafet seçimlerimizde gerçekleşiyor. Ne çok kalın ne çok ince giyindiğimiz bu mevsimde çoğu zaman ince parçaların üzerine ceket, hırka, trençkot ve yağmurluk giyerek dengeli bir görünüm oluşturmaya özen gösteriyoruz. Gelin, dış giyimin temel parçalarından en güzel yağmurluk modelleri ve fiyatlarını birlikte mercek altına alalım.

İlkbahar moda trendleri nelerdir? Bahar kombinleri nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERİlkbahar moda trendleri nelerdir? Bahar kombinleri nasıl yapılır?

EN GÜZEL YAĞMURLUK MODELLERİ VE FİYATLARI

OYSHO SU GEÇİRMEZ CEKET

OYSHO SU GEÇİRMEZ CEKET

OYSHO SU GEÇİRMEZ CEKET
1.299,00 TL

+11º ve -12º arasındaki hava koşullarına dayanıklılığıyla dikkatleri üzerine çeken Oysho markasına ait bu yağmurluk modeli, farklı tasarımıyla da modaseverlerin beğenisini kazanıyor. Metalik mavi rengi dışında gümüş ve gri rengi de bulunan bu yağmurluk modeliyle hem şık hem de konforlu bir görünüme sahip olabilirsiniz.

LC WAIKIKI KAPÜŞONLU YAĞMURLUK

LC WAIKIKI KAPÜŞONLU YAĞMURLUK

LC WAIKIKI KAPÜŞONLU YAĞMURLUK
899,99 TL

Arkadan pelerin görünümüne sahip olan bu fermuarlı ve kapüşonlu yağmurluk, renkli görünmeyi sevenler için harika bir seçim olacaktır. %70 polyester ve %30 Poliamid kumaştan üretilen LC Waıkıkı markasına ait sarı yağmurluğun aynı zamanda siyah rengi de bulunuyor. 

İPEKYOL RÜZGARLIKLI MONT
2.599,00 TL

Yeşilin en güzel tonuyla göz kamaştıran İpekyol markasına ait bu yağmurluk, geçiş mevsiminde kurtarıcı bir parça olarak karşımıza çıkıyor. Apoletleri ile hareket kazanan yağmurluk %100 poliamid kumaştan üretilmiştir. Yağmurlu günlerde konforlu bir yürüyüş yapmak için kapüşon özelliği de barındıran bu modele mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

DEFACTO SU İTİCİ YAĞMURLUK

DEFACTO SU İTİCİ YAĞMURLUK

DEFACTO SU İTİCİ YAĞMURLUK
599,99 TL

Kapüşonlu, fermuarlı, içi sentetik astarlı bu yağmurluk modeli fit rahat kalıbı ve modern tasarımıyla dikkatleri üzerine topluyor. Eğer yağmurluk alırken renkli seçimler yerine daha duru ve sade bir tarza yönelmek isterseniz Defacto markasına ait beyaz renkli bu yağmurluk tam size göre demektir!

TCHİBO YAĞMUR MONTU

TCHİBO YAĞMUR MONTU

TCHİBO YAĞMUR MONTU
579,00 TL

5.000 mm'ye kadar su basıncına dayanıklı yüzey malzemesi ve rüzgar geçirmez olması sebebiyle yoğun rağbet gören Tchibo markasına ait bu yağmurluk modelini diğer tasarımlardan ayıran en büyük özelliği katlatabilir olması. Kıskaç kancalı ilave çantasında az yer kaplayarak saklanabilir olan bu yağmurluğu çantanızda her zaman taşıyabilirsiniz. %100 polyester malzemeden üretilen yağmurluğun mavi leopar baskılı tasarımı da şıklığından ödün vermek istemeyenler için harika bir tercih olacaktır.

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0