Vanilla Girl akımı nedir? Vanilla Girl stili nasıl yapılır? Vanilla Girl nasıl olunur?

Sosyal medya platformlarını etkisi altına alan Vanilla Girl akımı zarif, duru ve etkileyici bir güzelliğe vurgu yapan yepyeni bir akım olarak karşımıza çıkıyor. Doğal bir görünümle çarpıcı ve iddialı olmayı hedefleyen bu akımı siz de stilinize yansıtmak isterseniz tavsiyelerimize göz atabilirsiniz! Peki Vanilla Girl akımı nedir? Vanilla Girl stili nasıl yapılır? Vanilla Girl nasıl olunur? İşte tüm detaylar...

Her sezon değişen trendlerle birlikte rengarenk dokular, desenler ve renklerle zengin bir dünyanın kapısını aralayan moda stilleri, yepyeni bir bakış açısıyla ortalığı kasıp kavuruyor. Gösterişli ve karmaşık tarzları rafa kaldıran Vanilla Girl akımı adeta rahat kumaşların, iç açıcı renklerin ve konforun temsilcisi haline geldi. Vanilyanın bir koku ya da tattan ibaret olmadığını simgeleyen bu akımla birlikte vanilyanın yumuşacık enerjisini stilimize davet ediyor. Peki bir Vanilla Girl nasıl olunur? Gelin, tüm dünyayı etkisi altına alan Vanilla Girl görünümü için gerekli bilgilere birlikte göz atalım...

En rahat ve şık örgü elbise modelleri nelerdir? 2023İLİŞKİLİ HABEREn rahat ve şık örgü elbise modelleri nelerdir? 2023'ün kışlık örgü elbise modelleri

VANİLLA GİRL NEDİR? VANİLLA GİRL NASIL OLUNUR?

Doğal, duru ve sade bir güzelliği vurgulayan Vanilla Girl akımına göre, abartılı ve parıltılı tüm detayları geride bırakmak gerekiyor. İçten gelen güzelliği ön plana çıkaran bu akımda "az ve öz" felsefesini rahatlıkla benimseyebilirsiniz.

Vanilla Girl

Vanilla Girl

Detaylarla şıklığın hedeflendiği bu akımda hem makyaj hem kıyafet hem de kokularla tertemiz bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Vanilla Girl akımı

Vanilla Girl akımı

Günlük hayatta pratik bir çözüm sunan Vanilla Girl akımına göre uğraşmadan hoş bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunun için ilk olarak stilinizde adından da anlaşılacağı üzere vanilya tonlarını anımsatan krem, bej, beyaz ve ekru gibi renk tonlarına yer vermelisiniz. 

Vanilla Girl trend

Vanilla Girl trend

Tek renk stilinin göze çarptığı bu görünüme göre dar ve rahatsız hissettiren kıyafet seçimlerinden kaçınmalısınız. Bunun yerine bol kazaklar, kargo pantolonlar, spor ayakkabılar ve hiçbir şekilde hareketlerin kısıtlanmasına izin vermeyecek parçalarla enfes bir görünüm oluşturabilirsiniz.

Vanilla Girl giyim tarzı

Vanilla Girl giyim tarzı

Keten pantolon ve gömlek takımları ya da saten elbiseler Vanilla Girl akımı için uygun parçalar olabilir. Aynı zamanda bucket şapkalar ile zenginleştirilen bu görünümlerde makyajın da kesinlikle abartılı olmaması gerekmektedir.

Vanilla Girl tarzı

Vanilla Girl tarzı

Aynı zamanda kış ayları için örgü kazaklar, kadife dokular ve Ugg botlar da oldukça iyi bir seçim olacaktır. 

Vanilla Girl olmanın yolları

Vanilla Girl olmanın yolları

Vanilla Girl akımının olmazsa olmazlarından bir diğeri ise şeffaf güneş gözlükleri ve göz yormayan aksesuarlar olacaktır. Dilerseniz incili küpeler ve kolyelerle Vanilla Girl akımının püf noktalarına şans verebilirsiniz.

Vanilla Girl aksesuarları

Vanilla Girl aksesuarları

Bunun yanı sıra açık renkli bandanalar, minimal aksesuarlar ve çiçekli tokalar da bu stil için uygun olacaktır.

Vanilla Girl stili

Vanilla Girl stili

Bu akımın temeli olan vanilyaya tarzınızda mutlaka yer vermelisiniz! Vanilya kokulu parfümlerle de stilinize son dokunuşunuzu yapabilirsiniz!

Vanilla parfüm

Vanilla parfüm

Ahşap mobilya renkleri nelerdir? Ahşap mobilya renkleri nasıl seçilir?

İLİŞKİLİ HABER

Ahşap mobilya renkleri nelerdir? Ahşap mobilya renkleri nasıl seçilir?
En iyi korku filmleri hangileri? Kalp ritminizi değiştirecek en iyi korku filmleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi korku filmleri hangileri? Kalp ritminizi değiştirecek en iyi korku filmleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0