Nebahat Çehre'nin 25 yıllık kıyafeti dikkat çekti!

Ekrana 2014’te veda eden ‘Muhteşem Yüzyıl’ın ‘Valide Sultan’ı Nebahat Çehre katıldığı bir davette giydiği 25 yıllık elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Fenomen dizi 'Aşk-ı Memnu'nun Firdevs Yöreoğlu'su Nebahat Çehre ile 'Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç, önceki gün Nişantaşı'nda bir giyim mağazasının açılışına katıldı.

Elbisesi ile dikkat çeken Çehre, "Bu üstümdeki elbise 25 yıllık. Ben elbise ve kitap konusunda çok hassasım. Tertipli ve düzenliyim. 'Bir giydiğimi bir daha giymem' diye bir düşüncem yok gördüğünüz gibi. Okuduğum kitapları da saklıyorum. Çok seviyorum kitap okumayı. Mesela bu ara 'Yabancı Yalnızlık' diye bir kitaba başladım. Son günlerde okuduğum ve etkilendiğim çok güzel bir hikaye" açıklamasını yaptı.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0