Beachcore trendi nedir? Beachcore stil giyim tarzı nasıl olur?

Yaz sezonunun en güzel günlerinde yeni yeni mikro trendler moda dünyasında yankı uyandırmaya devam ediyor. Son dönemlerin parlayan yıldızı haline gelen Beachcore trendi ise plaj esintilerini şehir yaşantısına uyarlamayı vadediyor. Peki Beachcore trendi nedir? İşte tüm detaylar haberin devamında...

Rengarenk elbiseler, sandaletler ve sıcak günlere uyumlu aksesuarların ön plana çıktığı yaz mevsiminde gardıroplarımızda köklü bir değişim gerçekleşti. Canlı, parlak ve dinamik parçaların hakim olduğu yaz aylarında ferah, sakin ve konforu yansıtan stil önerilerine de kulak veriyoruz. Akla gelebilecek pek çok koleksiyonun vitrinleri süslediği bu mevsimde plaj ruhunu yansıtan bir stil arıyorsanız "Beachcore trendi" harika bir seçenek olarak karşınıza çıkıyor. Peki Beachcore trendi nedir, nasıl uygulanır? diyorsanız gelin bu stili birlikte yakından inceleyelim.

Yaz aylarında nasıl giyinmeliyiz? Yazın kıyafetler nasıl seçilir?İLİŞKİLİ HABERYaz aylarında nasıl giyinmeliyiz? Yazın kıyafetler nasıl seçilir?

BEACHCORE TRENDİ NEDİR?

Tatil valizi hazırlarken plaj ve beachlerde giyebileceğimiz uçuş uçuş elbiseler ve ikili takımlara yer veriyoruz. Peki ya bu plaj ruhunu şehir hayatına yansıtırsak nasıl olur? İşte Beachcore trendi tam da bu noktada bu fırsatı sunuyor. Kroşe örgü büstiyerlerden hasır çantalara, pareo görünümlü eteklerden tropikal desenlere kadar yaz enerjisini günlük yaşamın içine adapte etmeyi hedefleyen bu stille şehrin sokaklarında cıvıl cıvıl bir etki oluşturabilirsiniz.

BEACHCORE TREND GİYİM NASIL YAPILIR?

Doğal ve minimalist bir bakış açısını yansıtan Beachcore trendini kendi stilinize yansıtmak isterseniz beyaz, ekru, krem ve bej tonlarındaki oversize elbiseleri hasır parçalarla bir araya getirebilirsiniz. Konforlu ve rahat hissettiren bu giyim tarzıyla yaz sıcaklarının etkisini de en hafife indirebilirsiniz.

Beachcore trendi

Beachcore trendi

Ayrıca hasır şapkalar, çantaların yanı sıra örgü detayları da bu tarz elbiselerle kombinleyebilirsiniz. 

Beachcore trend önerileri

Beachcore trend önerileri

Elbise yerine pantolon ve bluz ikilisini tercih ediyorsanız keten takımları rahatlıkla kullanabilirsiniz. İnce ipli sandaletler ya da terliklerin dikkat çektiği bu tarz plaj stilini şehre taşımanın anahtarı olabilir.

Beachcore stili

Beachcore stili

Beachcore trendinin olmazsa olmazı deniz temasına da mutlaka stilinizde yer vermelisiniz. Deniz kabuğu ve deniz yıldızı gibi figürlerin yer aldığı parçalarla görünümünüzü zenginleştirebilirsiniz.

Beachcore giyim

Beachcore giyim

Püskül detaylar da Beachcore trendi yansıtan detaylardan biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle püsküllü terlikler 2023 yaz sezonunda moda tutkunları tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

Yaz stilleri

Yaz stilleri

Eğer daha renkli bir bakış açısıyla Beachcore trendini yakalamak isterseniz tropikal desenler ve pembe, turuncu, mavi gibi canlı renklerden faydalanabilirsiniz.

Yazlık elbise modelleri

Yazlık elbise modelleri

Saç bandanaları, fularlar ve şallar da Beachcore trendinin temel parçalarından birini oluşturuyor. Salaş ve bol bir kombin oluşturduktan sonra saçlarınızı topuz yaparak desenli fularlarla saçlarınıza renk katabilirsiniz.

Beachcore aksesuar

Beachcore aksesuar

Bahçe yolu için adım taşı nasıl yapılır? Bahçe patika yolu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Bahçe yolu için adım taşı nasıl yapılır? Bahçe patika yolu nasıl yapılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0