Prenses Diana'nın ikonik kazağı dudak uçuklatan fiyata satıldı! Kara koyun için tamı tamına...

Moda dünyasının en ikonik isimlerinden biri olan Prenses Diana'nın 1981 yılında giydiği "kara koyun" olarak bilinen kırmızı kazağı açık artırmada rekor fiyata satıldı. 40 bin - 70 bin dolar satış tahmini ile açık artırmaya sunulan kazak, 1,14 milyon dolara satıldı.

Güzelliği, masumiyeti ve yardımseverliğiyle milyonların kalbinde taht kuran Prenses Diana, mutsuz evliliği ve genç yaşta hayatını kaybetmesine rağmen günümüzün en çok konuşulan isimlerinin başında geliyor. Kendine has tarzı ve tavırlarıyla dikkatleri üzerine çeken Prenses Diana, aynı zamanda modaya yön veren seçimleriyle de adından sıklıkla söz ettiriyor.

Prenses Diana

Prenses Diana

Prensesin 1981 yılında nişanlısı İngiltere Kralı II. Charles ile birlikte gittiği polo maçında giydiği "kara koyun" olarak bilinen kırmızı kazağı yıllar sonra açık artırmaya sunuldu.

Prenses Diananın ikonik kazağı

Prenses Diananın ikonik kazağı

Diana'nın 40 yıl öncesine ait olan Sally Muir ve Joanna Osborne imzalı ikonik kazağı Sotheby's Müzayede Evi'nde 31 Ağustos'ta yapılacak açık artırma ile satıldı. 40 bin - 70 bin dolar satış tahmini ile açık artırmaya sunulan kazak ilgi odağı haline geldi. 31 Ağustos'ta başlayan açık artırmada son dakikalara kadar 200 bin doların altında satış rakamı belirleyen kazak, 1.14 milyon dolara satıldı.

Prenses Diananın kazağı açık artırmada satışa sunuldu

Prenses Diananın kazağı açık artırmada satışa sunuldu

Diana'nın basın sekreteri Joanna Osborne'un, koyunlu kazakla ilgili Oliver Everett'e yazdığı özel mektup da müzayede evinde ziyaretçilerle buluşuyor.

Joanna Osborne mektup

Joanna Osborne mektup

Sefo ve Çakal ortalığı birbirine kattı! Yumrukların konuştuğu iddia edilen kavgada...

İLİŞKİLİ HABER

Sefo ve Çakal ortalığı birbirine kattı! Yumrukların konuştuğu iddia edilen kavgada...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0