Dünyanın en küçük çantası 63 bin dolara satıldı! "Mikroskobik El Çantası"

Her geçen gün değişen moda, piyasaya sürdüğü tasarımlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Küçülen çantalar artık gözle görülemeyecek hale getirildi. Amerika'da üretilen "Mikroskop El Çantası" 63 bin dolara sahibini buldu.

Son yıllarda vitrinlerde sergilenen, bir gömlek düğmesinin sığacağı kadar büyüklükte olan el çantalarının artık 'yok' gibi üretilmesi hedefleniyor. Buna örnek olarak Amerika'da deniz tuzu tanesinden bile küçük tasarlanan, "Mikroskobik El Çantası" yoğun ilgi gördü. Bu ürün, 657'ye 222,700 mikron boyutlarından da küçük ve yalnızca teleskopla görülebiliyor.

Mikroskobik el çantası

Mikroskobik el çantası

İĞNE DELİĞİNDEN GEÇEBİLECEK KADAR DAR VE KÜÇÜK

Brooklyn merkezli MSCHF grubu, bulunmaz eserine "Mikroskobik El Çantası" adını vererek bu ürünün bir iğne deliğinden geçebilecek kadar dar ve bir deniz tuzu tanesinden daha küçük olduğunu belirtti. Çanta, 657'ye 222,700 mikron boyutlarında bile değil. Çanta, mikro ölçekli plastik parçaları 3B yazdırmak için kullanılan bir üretim teknolojisi olan iki fotonlu polimerizasyon kullanılarak yapıldı.

Mikroskobik el çantası 63 bin dolara satıldı

Mikroskobik el çantası 63 bin dolara satıldı

63 BİN DOLARA SATILDI

Çanta, Amerikalı müzisyen, plak yapımcısı ve tasarımcı Pharrell Williams tarafından kurulan çevrimiçi bir müzayede evinde satışa sunuldu. İnsan gözünün görmekte zorlandığı çanta tamı tamına 63 bin dolara satışa çıktı.

Babalık davası tam 39 yıl sonra sona erdi! 100 milyonluk liralık servetin ortağı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Babalık davası tam 39 yıl sonra sona erdi! 100 milyonluk liralık servetin ortağı oldu

BİR YORUM YAPIN 0