Margot Robbie'nin 1980'li yıllardaki Barbie tarzı göz kamaştırdı!

Başrollerinde Ryan Gosling ve Margot Robbie'nin yer aldığı Barbie filmi için geri sayım başladı. Sinema severler tarafından büyük bir heyecanla beklenen yapımın geçtiğimiz günlerde Güney Kore'de gerçekleşen galasına Margot Robbie'nin tarzı damga vurdu.

Tüm dünyada büyük bir merakla beklenen "Barbie" filminin geçtiğimiz günlerde Güney Kore'de galası gerçekleşti. Yoğun bir ilgiyle karşılanan galaya katılan filmin başrol oyuncusu Margot Robbie'nin kırmızı halı stili büyük yankı uyandırdı.

Barbie

Barbie

Baştan aşağı pembelere bürünen Robbie, 1984'te çıkarılan Day to Night Barbie oyuncağından ilhamla hazırlanan Versace kıyafetiyle galada boy gösterdi.

Margot Robbie

Margot Robbie

Yine Barbie'nin 1980'li yıllardaki telefonunu da elinde taşıyan ünlü aktrisin güzelliği göz kamaştırdı.

Margot Robbie Barbie

Margot Robbie Barbie

Galada ikinci bir kıyafet daha tercih eden Robbie'nin pembe ışıltılı elbisesi ve pembe topuklu ayakkabıları da büyük beğeni topladı. 

Day to Night Barbie

Day to Night Barbie

Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0