Golfcore trendi nedir? Golfcore giyim tarzı nasıl yapılır?

Moda dünyasının ikonik isimlerinden biri olan Prenses Diana'nın güçlü tarzından bir yansıma olan Golfcore trendi son dönemlerde yükselişe geçti. Rahat olmanın yanı sıra şıklığı da vadeden bu görünümle geleneksel golf modası ile çağdaş sokak giyim tarzını harmanlayabilirsiniz. Peki Golfcore trendi nedir? Golfcore giyim tarzı nasıl oluşturulur? İşte detaylar...

Son dönemlerde sosyal medyayı kasıp kavuran pek çok trend, günlük görünümler üzerinde de güçlü bir hakimiyet kuruyor. Akdeniz sahillerinin atmosferini yansıtan Tomato Girl, pembenin binbir tonuna ev sahipliği yapan Barbiecore ya da okyanusların sonsuzluğunu vurgulayan Mermaidcore gibi birçok trend hem makyaj ve saç görünümlerinde hem de kıyafet seçimlerinde önemli bir rol üstleniyor. Doğadan, şehirlerden, farklı kültürlerden ilham alan trendler arasında en popüler olanlardan biri de Golfcore. Pek popüler bir spor dalı olmasa da golf, rahatlık ve konfor üzerine kurulu bir görünümü beraberinde getiriyor. Gelin, Golfcore trendiyle zengin bir stil oluşturmanın yollarına birlikte göz atalım.

Tomato Girl akımı nedir? Tomato Girl görünümü nasıl oluşturulur?İLİŞKİLİ HABERTomato Girl akımı nedir? Tomato Girl görünümü nasıl oluşturulur?

GOLFCORE TRENDİ NEDİR? GOLFCORE GİYİM TARZI NASIL OLUŞTURULUR?

Golf oynarken giyilebilecek parçaları günlük görünümlere taşıyan Golfcore trendi, sportif bir yaşam tarzını benimseyen ancak şıklığından da ödün vermek istemeyenler için biçilmiş kaftan niteliğinde. Golfcore görünümü ile sabah kahvaltısından ofise, kurslardan davetlere kadar her yere tek bir kombin ile gidebilirsiniz.

Golfcore trendi

Golfcore trendi

Sevgi dolu kalbi, hüzünlü bakışları ve yardımsever kişiliğiyle kalplerin kraliçesi olan Prenses Diana da bu trendin öncü isimlerinden biri diyebiliriz.

Prenses Diana

Prenses Diana

Zamanın ötesindeki stil dokunuşlarıyla moda dünyasının ilham kaynağı haline gelen Diana'nın bu tarzı yansıtan kıyafet seçimleri günümüzde dahi moda tutkunlarına yön veriyor.

Golfcore trend akımı

Golfcore trend akımı

Golfcore trendine uygun bir görünüm oluşturmak için ilk olarak bu trende hakim olarak bakış açısını iyi bir şekilde değerlendirmek gerekiyor. Doğal bir renk paletini benimseyen bu trendde beyaz, bej, krem, toprak tonlarının yanı sıra kahverengi, açık pembe, açık mavi, yeşil ve siyah gibi renklere de rastlamak mümkün.

Golfcore tarzı giyinmenin yolları

Golfcore tarzı giyinmenin yolları

Golf sporunun dikkat çeken ana parçalarına bol bol yer veren Golfcore da V yaka triko süveterler, polo ve rugby gömlekler ve desensiz badiler oldukça önemli.

Goldfcore trendine uygun kombin önerileri

Goldfcore trendine uygun kombin önerileri

Aynı zamanda yüksek kaliteli kumaşlara ve fonksiyonel tasarıma sahip pilili mini etekler, kumaş şortlar, kanvas pantolonlar da bu trendin olmazsa olmaz parçalarından birini oluşturuyor. 

Golfcore trend parçaları

Golfcore trend parçaları

Dilerseniz beyaz spor ayakkabılar, mokasen ayakkabılar ve uzun beyaz çoraplarla da enfes bir dokunuş yapabilirsiniz. Sportif şapkalar ise bu trendin olmazsa olmazı!

Golfcore trend önerileri

Golfcore trend önerileri

Golfcore trendi parlak ekoseler, pötikare desenler ve şeritler gibi cesur ve göz alıcı baskıları düz renkli parçalarla bir araya getirerek çarpıcı bir kontrast oluşturuyor. 

Golfcore trendinde desen kullanımı

Golfcore trendinde desen kullanımı

UFAK BİR İPUCU!

Zarif ama gündelik ve aktif bir yaşam tarzına uyacak şekilde tasarlanan Golfcore trendine uygun bir kombin yapmak isterseniz pileli beyaz bir eteği yakalı bir polo tişörtle eşleştirip, üstüne bir süveter giyebilir veya omuzlarınıza bir kazak atabilirsiniz. Son olarak bir çift beyaz spor ayakkabı ya da mokasen ayakkabılarla hazırsınız demektir. 

Golfcore trendinin en önemli ayırt edici özelliği nedir, derseniz yanıt çok basit: cepler! Golf sahasında golf toplarını saklamak için cepler önemli bir rol üstleniyor. Bu noktada siz de ceplerinizi telefon, ruj, naneli şeker ya da anahtar için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Golfcore trendi giyim stili

Golfcore trendi giyim stili

Kalın ip örgü  hırka modelleri! Kalın iple şiş örgü modelleri! Kalın iple trend hırka modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Kalın ip örgü hırka modelleri! Kalın iple şiş örgü modelleri! Kalın iple trend hırka modelleri
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0