20 yıl sonra evlendi! Tüm gözler Michelle Yeoh'un tuhaf gelinliğinde!

Ödüllü aktris Michelle Yeoh, geçtiğimiz günlerde Ferrari'nin eski CEO'su Jean Todt ile nikah masasına oturduğunu duyurdu. Tüm gözler çiftin üzerindeyken Michelle Yeoh'un tuhaf tasarımlı gelinliği gündeme damga vurdu. Gelinlik, kuyruklu ve üzerinde yüz olan bir korse ile dikkat çekti. İşte Michelle Yeoh'un gelinliği...

Yaklaşık yirmi yıl sonra, geçen Perşembe günü Fransız iş adamı Jean Todt ile İsviçre'nin Cenevre kentinde evlenen Michelle Yeoh, gelinliği ile dikkat çekti. Couture markası Schiaparelli tarafından tasarlanan gelinlik giyen Yeoh, sıra dışı gelinliği ile gündeme geldi. Elbise, büyük mücevherlerle süslenmiş bir korseye sahipti. Yüz hatlarının bulunduğu gelinlik; "Face of Happiness" elbisesi olarak tanımladı. 

Tüm gözler Michelle Yeoh

Tüm gözler Michelle Yeoh

Elbisenin detayları sürrealist esintiler taşırken, bu elbiseyi sadece en yakın aile ve arkadaşlarının katıldığı samimi bir nikah töreninde giydi. Michelle'in güzel ve eşsiz gelinliği birçok kişi tarafından beğenilirken bazı kesimler gelinliği beğenemedi.

Fransız moda evi Schiaparelli tarafından özel olarak tasarlanan

Fransız moda evi Schiaparelli tarafından özel olarak tasarlanan "Face of Happiness" isimli gelinlik

TUHAF GELİNLİĞİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Üzerinde yüz olan bir korse tercih eden ünlü aktris, fildişi bir gelinlik tercih etti. Gelinliğin uzun kuyruğu dikkat çekerken, elbisenin Fransız moda evi Schiaparelli tarafından özel olarak tasarlandığı bildirildi.

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0