Sibel Can'la pişti olan Berdan Mardini ortalığı savaş alanına çevirdi: Ben yapınca mı olmuyor!

Farklı tarzıyla ilgi odağı haline gelen ünlü türkücü Berdan Mardini, sosyal medya hesabından paylaştığı patchwork stili nedeniyle sert eleştirilere maruz kalmıştı. Aynı tarzda bir kıyafet giyen Sibel Can'a övgüler yağdırıldığını gören Mardini, çileden çıktı.

11 yıllık eşi Fatoş Yelliler ile sancılı bir boşanma süreci yaşayan ve bu süre zarfında yaşam tarzını tepeden tırnağa değiştiren Berdan Mardini, özellikle son dönemlerde gardırobunda yaptığı köklü değişimle de sık sık gündeme geliyor.

Berdan Mardini

Berdan Mardini

Bu değişim nedeniyle eleştiri oklarının hedefi haline gelen ünlü şarkıcı, Sibel Can'ın yeni stiline gelen yorumları görünce öfkeden deliye döndü. Geçtiğimiz haftalarda patchwork desenli bir takım giydiği için beğenilmeyen Mardini, sosyal medya kullanıcılarının diline düşmüştü.

Berdan Mardini patcwork stili

Berdan Mardini patcwork stili

BERDAN MARDİNİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Birkaç gün önce Yunan Adaları'na tatile giden Sibel Can da Mardini'nin tarzına benzer bir kıyafet giydi. Ancak Can'ın yeni stili, sevenlerinden övgü topladı. Kendisini patchwork tarzı nedeniyle eleştiren fakat Sibel Can'ı beğenen kişilere sosyal medya hesabından seslenen Mardini, "Ben giyince olmuyor, gündem için kılıktan kılığa giriyorum ama Sibel giyince… İşte siz busunuz." diyerek sitem etti.

Berdan Mardini ve Sibel Can

Berdan Mardini ve Sibel Can

"BEKLEYİN AZ KALDI..."

Öfkesi dinmeyen Mardini, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önce beni okuyun, araştırın, kaç kişiye istihdam sağladım köyün ortasına fabrika kurdum diğer sanatçılara sorun köylerine memleketlerine ne yaptılar? Biraz araştırın be yuh ya bırakın bu isleri, size çok şey anlatacağım, bekleyin az kaldı ekime."

Berdan Mardini sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Berdan Mardini sosyal medya hesabından açıklama yaptı

BARBİE AKIMINA MERAK SALDIĞI İÇİN ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTULMUŞTU!

Tayt giydiği pozlarıyla uzun süre sosyal medya kullanıcılarının sert eleştirilerine maruz kalan Mardini, şimdilerde de Barbie akımının etkisine merak saldı. Geçtiğimiz günlerde Barbie'nin erkek arkadaşı Ken'in stilinin vazgeçilmez parçası olan pötikare bir takımla sevenlerinin karşısına çıkan Mardini'nin bu halini görenler şoke olmuştu.

Berdan Mardini yeni tarzı

Berdan Mardini yeni tarzı

Şort ve gömlekten oluşan mavi renkli pötikare desenli takımla dikkatleri üzerine çeken Mardini, yeni görünümünü sosyal medya hesabından da paylaşarak Bodrum'daki sahnesi için "Bu sefer masa örtüsüyle çıkacağım" demişti.

Berdan Mardini stili

Berdan Mardini stili

Barbie akımından bir türlü vazgeçemeyen Mardini, şimdi de pembe takım elbisesi ve pembe spor ayakkabılarıyla gündeme geldi.

Berdan Mardini Barbie kombini

Berdan Mardini Barbie kombini

"Ben seviyorum, yakışmış bence" notunu düştüğü karelerini takipçileriyle paylaşan Mardini'ye kısa sürede binlerce yorum yağdı. Paylaşımını bir süre sonra yorum yapmaya kapatan Mardini'ye 'Barbie evde ağlıyor', 'Gözlerim kanadı', 'Pembe zehirlenmesi yaşıyorum' şeklinde yorumlar geldi.

Berdan Mardini Ken

Berdan Mardini Ken

"DOĞULUYUM DİYE ŞALVARLA MI DOLAŞAYIM?!"

Gelen eleştirilere karşı sessizliğini bozan Mardini, Barbie sevdasını beğenmeyenlere tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ünlü isim, "Bir kıyafet giyineyim, hemen olay oluyor! Ne yani, Doğuluyum diye şalvarla mı dolaşayım kardeşim? Başkası giysin 'Aaa ne kadar yakışmış', ben giyeyim 'Türkücüye bak' oluyor. Artık fotoğraflarımı yorumlara da kapatacağım." diyerek sitem etti.

Berdan Mardiniden eleştirilere yanıt

Berdan Mardiniden eleştirilere yanıt

Kurtlar Vadisi'nin 21 yıl sonra ortaya çıkan sırrı şoke etti! Meğer Polat Alemdar karakteri...

İLİŞKİLİ HABER

Kurtlar Vadisi'nin 21 yıl sonra ortaya çıkan sırrı şoke etti! Meğer Polat Alemdar karakteri...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 40

Seda56 7 ay önce

Çakma Özcan Deniz taklitçi insanlardan nefret ederim hani Tarkan'ın bi şarkısı varya başkası olma kendin ol diye işte tam bu taklitçiye söylenmiş

Toplam 3 beğeni

cahar dudayev 7 ay önce

Ne bu giydiğin paçavra renkleri sen tutuklanmadığına dua et

Toplam 2 beğeni

Kartal 7 ay önce

para için yapmadıkları yapmayacakları halt yok. sen sibel canla veya başak kadınal bir mi tutuyorun. Kadına çuval giyse yakışır. bir senin giydiğine bak bir onun giydiğine. sibel can senin gibi takım giyip ellinde tesbih sallıyormu da sen kadın kıyafeti gibi giyorsun

Toplam 3 beğeni

Atsız 7 ay önce

Ne ayaksın arkadaş

Toplam 2 beğeni

Misafir 8 ay önce

Adam gibi adam ol kadın kılıklı.

Toplam 10 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun