2023'ün yeni trendi 'Sherbet Lemon' nasıl kombinlenir? Sherbet Lemon nedir?

Barbie filmi ile dünyada büyük bir yankı uyandıran 'Barbicore' akımı şu sıralar yerini 'Sherbet Lemon'a bıraktı. Yeni sezonda daha yumuşak geçişleri olan aynı zamanda sportif giyimi tercih edenlerin beğeneceği 'Sherbet Lemon nasıl kombinlenir?' sorusunun yanıtını öğrenmek için yazımızı mutlaka inceleyin.

Son dönemlerde tüm dünyayı etkisi altına alan "Barbie" filmiyle beraber pembe renk modaseverlerin ilgi odağı haline geldi. Eteklerden elbiselere, basic parçalardan dış giyim ürünlerine kadar her alanda kendini gösteren pembe renk, Barbiecore akımının da yeniden gündeme gelmesini sağladı. Her yaş grubundan büyük beğeni toplayan bu akımın yerini şimdilerde ise 'Sherbet Lemon' alıyor. Canlı renklerin yanı sıra oldukça soft bir pastel sarısını kapsayan 'Sherbet Lemon' akımı hakkında tüm detaylar haberin devamında...

Barbiecore giyim tarzı nasıl yapılır? Barbie stili kombin önerileriİLİŞKİLİ HABERBarbiecore giyim tarzı nasıl yapılır? Barbie stili kombin önerileri

SHERBET LEMON NEDİR? SHERBET LEMON AKIMINA UYGUN NASIL GİYİNİLİR?

Birçok moda ikonunun giyimlerini yumuşatmak için Sherbet Lemon akımından parçaları kullanmaya başladığını görebilirsiniz. Bu akım, kıyafetlerin yanı sıra çanta ve ayakkabı detaylarında da oldukça hoş bir bütünlük sağlıyor. Eğer sonbaharın kontrastlığına renk katmak, kombinlerinize daha yumuşak bir geçiş eklemek isterseniz Sherbet Lemon, tercih edebileceğiniz tatlı bir pastel sarısı. 

İşte ilham alabileceğiniz bazı Sherbet Lemon örnekleri;

Sonbahar mevsiminde öncelik kazanan dış giyim ürünleri, tarzımızın odak noktası haline geliyor. Trençkotlar, ince hırkalar, kot ceketler ya da şişme yelekler, bu sezon herkesin gardırobunu süsleyecek. Siz de siyah, gri, kahverengi ya da beyaz gibi klasik renklerin dışına çıkmak istiyorsanız Sherbet Lemon rengini kullanabilirsiniz.

Aynı şekilde ofis şıklığında da Sherbet Lemon akımının etkisine yer verebilirsiniz. Sherbet Lemon rengindeki havuç kesim ya da klasik pantolonlar beyaz gibi nötr renklerdeki gömlek, tişört ve bluzlarla bir arada kullanıldığında iç açıcı bir görünümü sağlayabilir. 

Alt giyimin olmazsa olmazı eteklerde Sherbet Lemon etkisiyle renk kazanacak! Sonbahar ve kış aylarındaki kasvetli ortamı yumuşatacak olan Sherbet Lemon, cıvıl cıvıl bir görünüm yakalamanızı sağlayabilir. 

Desenli desensiz birçok elbise modelinde de tercih edebileceğiniz Sherbet Lemon, hem şık hem de rahat hissetmek istediğiniz günlerin kurtarıcısı olacaktır. Pek çok renkle uyum sağlayabilen Sherbet Lemon, haki ve krem tonları ile bütüncül bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. 

Kıyafetlerin yanı sıra Sherbet Lemon rengini çanta, şal veya gözlük gibi aksesuarlarda da kullanabilirsiniz. Sherbet Lemon, gümüş saat veya takılar ile kullanıldığında çok daha şık bir görünüm elde etmenizi sağlar. Sherbet Lemon 'hem basic giyinmek, hem de şık görünmek istiyorum' diyenler için oldukça iyi bir tercihtir. Bu renk, kullanıcılara modern bir şıklık sunar.

Soğuk günlerde bile şıklığınızı korumak, güzel görünmek için kaban modellerinde tercih edebileceğiniz seçeneklerden biri de Sherbet Lemon rengidir. Buz mavisi, beyaz ve siyah gibi renklerle kombinlerinizde hoş bir bütünlük sağlar. 

Sherbet Lemon rengi, günlük tarzın yanı sıra aynı zamanda özel günlerinizin de kurtarıcı bir parçası olacaktır. Dantel, puantiye veya kaz ayağı gibi desenli parçalar ile kullanarak kombinlerinize hareket katabilirsiniz. 

İstanbul'da sonbaharda gezilecek yerler nerelerdir? İstanbul'da en güzel tabiat parkları

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da sonbaharda gezilecek yerler nerelerdir? İstanbul'da en güzel tabiat parkları
Dağınık, salaş, yarım örgülü 2023 topuz modelleri!

İLİŞKİLİ HABER

Dağınık, salaş, yarım örgülü 2023 topuz modelleri!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0