Berdan Mardini'den yine çok konuşulacak kombin! "Sahneye böyle çıkmak istedim" diyerek paylaştı

Son dönemde giydiği kıyafetlerle çok konuşulan ünlü şarkıcı Berdan Mardini son kombiniyle yine gündem olmayı başardı. Mardini, sosyal medyadan yaptığı kombin paylaşımına sahneye böyle çıkmak isterdim notunu düştü.

Katıldığı Survivor'a yalnızca 15 gün dayanabilen ve Türkiye'ye hızlı bir dönüş yapan Berdan Mardini, son dönemde yaptığı paylaşımlarla çok konuşuluyor. Kombinleriyle de gündem olan ünlü şarkıcı yepyeni tarzıyla dikkat çekti.

YİNE İMAJIYLA GÜNDEM OLDU!

İmajında yeniliğe giderek tarzını değiştiren Berdan Mardini farklı bir görünüm oluşturma çabasıyla bir kez daha gündem oldu. Mardini yeni tarzını; "Bunu da birkaç önce almıştım. Sahneye böyle çıkmak isterdim bu sıcaklarda." notuyla paylaştı.

İşte Berdan Mardini'nin yeni imajı...

 

Paris Moda Haftası'nda sergilenecek koleksiyon çalındı!

İLİŞKİLİ HABER

Paris Moda Haftası'nda sergilenecek koleksiyon çalındı!
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 6

Özlem 7 ay önce

Iııyyyyyk midem kalktı

zalımınoğlu 7 ay önce

senin tarzına emi :)))

bozok 7 ay önce

Allah kimseyi şaşırtmasın. ne giyersen giy (şalvar hariç) orijinin değişmez kardeşim.

Dadaş 7 ay önce

hayasızlığa gerek yok

Toplam 1 beğeni

AHMET ATEŞ 7 ay önce

Sen değişikmisin

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun