Sonbahar dolabında mutlaka olması gereken 5 parça!

Sonbahar mevsimi gibi havanın değişkenlik gösterdiği geçiş dönemlerinde kalın mı yoksa ince mi giyinilmesi gerektiği sık sık kafa karışıklığına neden oluyor. Biz de bu yüzden kombinlerinizde pratiklik kazandıracak birkaç kıyafeti bir araya getirdik. İşte, sonbahar dolaplarınızda mutlaka olması gereken 5 parça!

Sıcak günlerin geride kaldığı ve havaların yavaş yavaş soğumaya başladığı sonbahar mevsiminde insanlar genellikle ne giyeceğinden emin olamıyor hatta aniden değişen hava şartları nedeniyle yeni kıyafetler almaktan da bir o kadar çekiniyorlar. Birçok alanda aktif olan insanlar içinse ertesi günün kombinini seçmek, genellikle çekilmez bir hal alabiliyor. Biz de bu yüzden sonbahar mevsiminde gardıroplarınızın vazgeçilmez parçası haline gelecek ve kombinlerinizde pratiklik kazanmanızı sağlayacak kilit kıyafet seçeneklerini bir araya getirdik. Hem şık hem de spor görünümler elde edebileceğiniz bu kıyafetler ile sonbahar mevsiminin aniden değişen hava şartlarına bile uyum sağlayabilirsiniz. İşte, sonbahar dolabınızın olmazsa olmazı 5 kıyafet... 

Haki rengi ile kombin nasıl yapılır? Sonbahara özel haki kombin önerileri İLİŞKİLİ HABERHaki rengi ile kombin nasıl yapılır? Sonbahara özel haki kombin önerileri

SONBAHAR GARDIROBUNDA OLMAZSA OLMAZ KIYAFETLER

  • TRİKO KAZAKLAR:

Triko kazak kombini

Triko kazak kombini

Çizgili, çizgisiz, düz ya da desenli olmak üzere birçok seçeneği bulunan triko kazaklar, moda dünyasında ne ince ne de çok kalın olması sebebiyle ideal bir sonbahar kıyafeti olarak anılıyor. Farklı parçalar ile kombinleyerek spor ya da şık görünümler elde edebileceğiniz triko kazakları, kazak formunun yanı sıra alt ve üst parça olmak üzere takım haliyle de değerlendirebilir, kombin arayışınızda rahatlık sağlayabilirsiniz. 

  • TRENÇKOTLAR:

Trençkot kombin örneği

Trençkot kombin örneği

Özellikle dış kıyafet olarak sonbaharda ne giyeceğini bilemeyenler için kurtarıcı bir parça olan trençkotlar, bu sene krem renkleri ile oldukça popüler. Haki, siyah, lacivert ve toprak tonlarının yanı sıra aynı zamanda birden fazla model ve kumaş seçeneği sunan trençkotları, hem spor hem de şık kıyafetleriniz ile kombinleyerek değerlendirebilirsiniz. Özellikle denim parçalar ile oldukça hoş bir tarz sunan trençkotlar, fonksiyonel kullanımının yanı sıra sonbahar mevsiminin değişken hava şartlarına uyum sağlayabilen nadide bir parça. Uzun, kısa ve ara boy olmak üzere üç farklı boy seçeneği sunan trençkotlar, aynı zamanda dar ve oversize kesim modelleri ile de her kombine uyarlanabilir hale geliyor.

  • KADİFE PARÇALAR:

Kadife kombin önerisi

Kadife kombin önerisi

Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen kadife parçalar özellikle pantolonlar ile kombinlerinize hoş bir görünüm kazandırıyor. Rahatlığının yanı sıra aynı zamanda birçok kumaş türüyle de uyumlu olması sebebiyle gardıropların vazgeçilmezi olan kadife pantolonlar, genellikle blazer ceket veya yelekler ile bir araya getirilerek tercih ediliyor. Birden fazla zıt parçayı bir arada kombinlemek isteyenler için pratik bir çözüm sağlayan kadife parçaları, pantolondan ziyade elbise ve bluz formlarında da kombinlerinizde kullanabilirsiniz. 

  • SALAŞ HIRKALAR:

Salaş hırka kombini

Salaş hırka kombini

Birçok renk ve yapıda bulabileceğiniz salaş hırkalar, sonbahar sezonunda yeniden ön plana çıkıyor. Kumaş parçalar ile değerlendirebileceğiniz salaş hırkalar, yeni sezonda oldukça modern bir görünüm kazanıyor. Sunduğu konforun yanı sıra aynı zamanda kombinlerinize şık bir bütünlük sağlayan salaş hırkalar; dar, oversize ya da uzun, kısa seçenekleri ile her beden ve tercihe uygun hale geliyor. Hem kumaş hem de denim pantolonlar ile tercih edebileceğiniz salaş hırkaları, basic bir tişört ile kombinleyerek görünümlerinize uğraşılmamış bir şıklık kazandırabilirsiniz. 

  • DERİ CEKETLER:

Deri ceket örneği

Deri ceket örneği

Denim parçalar ile mükemmel uyumu yakalayabileceğiniz deri ceketlerin renk skalası oldukça geniş. Sonbahar mevsiminde kombinlere kazandırdığı tarz ve kullanım rahatlığı sayesinde kullanıcılar arasında oldukça popüler olan deri ceketleri siyahın yanı sıra haki yeşili ve lacivert tonlarında da tercih ederek kombinlerinize renk katabilirsiniz. Özellikle denim parçalar ile spor ve cool bir tarz sunan deri ceketleri fermuarlı, fermuarsız birçok formda bulabilirsiniz. Birçok ünlü markanın yeni sezon vitrinlerinde karşılaşabileceğiniz gömlek formundaki deri ceketleri kumaş parçalar ile kombinleyerek görünümlerinize  resmiyet kazandırabilirsiniz. 

Belirgin yüz hatlarına nasıl sahip oluruz? Keskin yüz hatları için öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Belirgin yüz hatlarına nasıl sahip oluruz? Keskin yüz hatları için öneriler
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0