Zeliha Sunal, atık malzemelerden yaptığı gelinlikle hayran bıraktı!

Şarkıları ve muhteşem sahne şovunun yanı sıra kendini geri dönüşüm çalışmalarına adayan ünlü sanatçı Zeliha Sunal, atıksız yaşam için yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü sanatçı, Türkay’da gerçekleştirilen etkinlikte geri dönüşüm malzemelerinden oluşturduğu kıyafetleri sergileyerek katılımcılardan büyük beğeni aldı.

Çevre Aktivisti Sanatçı Zeliha SunalExitcom’un katkılarıyla düzenlenen Türkiye’nin en önemli atık yönetim kurultayı Türkay’da bir sergiye imza attı. Gerçekleştirdiği sergi ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü sanatçı, poşetlerden hazırladığı gelinliği sergisinde tanıtarak görenleri hayran bıraktı.

Zeliha Sunal sergisi

Zeliha Sunal sergisi

"BİR İLERİ DÖNÜŞÜM SERGİSİ"

Türkay’da gerçekleşen etkinlikte 'Bir İleri Dönüşüm Sergisi' düzenleyen Zeliha Sunal, geri dönüşüm malzemelerinden hazırladığı 8 kıyafeti sergiledi. Kağıt, metal, plastik ve tekstil atıkları gibi hammaddeye dönüşen malzemelerden oluşturduğu kıyafetlerle dikkat çeken ünlü sanatlı, sergisiyle geri dönüşümün önemini vurguladı. Sergisinin imza parçalarından biri olan gelinlik, katılımcılardan büyük beğeni aldı. Geri dönüştürülemeyen poşetlere dikkat çekmek üzere hazırladığı gelinlik, Zeliha Sunal sergisinin en dikkat çeken kıyafeti oldu. 

Zeliha Sunal tasarımı

Zeliha Sunal tasarımı

"GELECEK KUŞAĞA YEŞİL TEMİZ BİR DOĞAYA BIRAKMALIYIZ!"

Zeliha Sunal, sergisi sırasında yaptığı konuşma ile geri dönüşüm için çağrıda bulundu. Ünlü sanatçı konuşması sırasında, "Günde kişi başı 1,5 kg, yılda Türkiye olarak 37 milyon ton çöp üretiyoruz. Bunun sadece yüzde onu geri dönüşebiliyor. Plastik, metal ve kağıt gibi değerli atıklar hammadde olarak geri dönüştürülmesi çok değerli, gelecek kuşağa yeşil temiz bir doğaya bırakmalıyız. Dünyamıza sahip çıkmak, doğayı korumak her birimizin bir görevi olduğunu düşünüyorum. Atıklarımıza sahip çıkalım ve onları yeniden dönüştürelim." şeklinde konuştu. 

İşte, Zeliha Sunal'ın sergisinden bazı kareler;

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0