Beyaz gömlek ile ne giyilir?Beyaz gömlek nasıl kombine edilir? Kadın beyaz gömlek stilleri

Her sezonun vazgeçilmez parçası beyaz gömlek modelleri, bu sene farklı stil ve akımlarda dikkat çeken parçalar arasında yer aldı. Farklı tarzları yansıtan birçok kombinin kurtarıcı parçası olan beyaz gömlekler, farklı kumaş ve model seçenekleriyle kombinleri ön plana çıkarıyor. Peki, beyaz gömlek modelleri nasıl kombinlenir? Beyaz gömlek kombini nasıl yapılır? İşte, beyaz gömlek modelleri ile oluşturulan stiller...

Yapılan kombinlere her zaman klasik bir tarz kattığına inanılan beyaz gömlek modelleri zannedilenin aksine birçok farklı tarz ve akımda değerlendirilen modelleri ile bu sezonda ön plana çıkıyor. Özellikle ne giyeceğinizin belirsiz olduğu zamanlarda veya farklı bir yere giderken yapılan kombinde kararsız kalındığında değerlendirebileceğiniz beyaz gömlek modelleri, farklı kumaş ve model seçenekleriyle diğer kıyafetler arasında ayrıcalık kazanıyor. Kumaş, denim veya jean fark etmeksizin birçok pantolon ve etek modeliyle kombinleyebileceğiniz beyaz gömlek modellerini farklı aksesuar ve ayakkabılar ile de bir araya getirerek birçok tarza uygun hale getirebilirsiniz. Peki, beyaz gömlekler nasıl kombinlenir? Beyaz gömlek modelleri ile kombin nasıl yapılır? İşte, 5 farklı stilde beyaz gömlek kullanımı...

Babet ne zaman giyilir? Uygun fiyatlı babet ayakkabı modelleri! Kadın abiye babet ayakkabı İLİŞKİLİ HABERBabet ne zaman giyilir? Uygun fiyatlı babet ayakkabı modelleri! Kadın abiye babet ayakkabı

5 FARKLI STİLDE BEYAZ GÖMLEK KOMBİNİ!

  • OFİS ŞIKLIĞI:

Ofis ortamında beyaz gömlek kombinleri

Ofis ortamında beyaz gömlek kombinleri

Ofis ortamlarında sunduğu klasik görünüm ile birçok kişinin gönlünü fetheden beyaz gömlekler, denim parçaların yanı sıra kumaş pantolonlar ile ofis ortamlarının vazgeçilmez kombinleri arasında yer alıyor. Pamuk, polyester ya da saten gibi birçok kumaş seçeneği ile değerlendirebileceğiniz beyaz gömlekleri özellikle gri ve siyah kumaş pantolonlar ile kombinleyerek tarzınıza ciddiyet katabilirsiniz. Beyaz gömlek ve kumaş pantolonlar ile yapacağınız kombinleri deri ince tokalı bir kemer ve loafer ayakkabı modelleri ile birlikte kullanarak ofis ortamlarına şıklığınız ile damga vurabilirsiniz. 

  • PARISIAN GİYİM:

Parisian stilinde beyaz gömlekler

Parisian stilinde beyaz gömlekler

'Parisian' olarak da bilinen Parizyen stili Fransa'da yaşayan, Parisli kadınların yaşam tarzından ortaya çıkmış bir stildir.  Öyle ki stilin adı bile 'Parisian' olarak kalmıştır. Özellikle Pinterest modasında adından sıklıkla bahsettiren Parisian stilinde kombin yapmak için beyaz gömlekleri denim veya jean pantolon modelleri ile kombinlemeniz yeterlidir. Sıklıkla saten veya pamuk kumaşların tercih edildiği beyaz gömlekleri, mary jane ve babet ayakkabı modelleriyle kullanarak Parisian stilini kombinlerinizde ön plana çıkarabilirsiniz. 

  • MODEST:

Modest giyimde beyaz gömlekler

Modest giyimde beyaz gömlekler

Tesettürlü olmayı tercih eden kadınlardan ziyade birçok kadının kombinlerinde tercih ettiği modest giyim stilinde beyaz gömlekler, oldukça kullanışlı ve popüler parçalardır. Genellikle oversıze modellerin kullanıldığı beyaz gömlekleri, denim veya kumaş fark etmeksizin birçok pantolon ve etek modeliyle kombinleyerek değerlendirebilirsiniz. Modest giyim stiliyle ön plana çıkarabileceğiniz oversıze beyaz gömlek modellerini içine farklı renklerde tercih edeceğiniz tişörtler ile değerlendirebilir, gömleklerin önünü açık bırakarak hem rahat hem de şık görünümler elde edebilirsiniz.

  • LIGHT ACADEMİA STİLİ:

Light Academia stili beyaz gömlekler

Light Academia stili beyaz gömlekler

Kombinlerde daha soluk; krem, sütlü kahve ve açık kahve tonları, açık gri ve kırık beyaz gibi renklerin ana renk olarak baz alındığı Light Academia stili, bir bütün olarak çok daha aydınlık bir ton skalasına sahiptir. Light Academia stilinde kullanılan diğer kıyafetler ile tamamlayıcı bir görünüm elde edilmesini sağlayan beyaz gömlek modelleri, özellikle farklı kesim ve kol modelleri ile Light Academia stilinde ön plana çıkıyor. Farklı beyaz gömlek modellerinin yanı sıra farklı pantolon modelleriyle de çarpıcı bir görünüm elde edebileceğiniz Light Academia stili bu sezonda görünümlere romantizm katıyor. 

  • SÜVETER ALTINA:

Beyaz gömlek kombini

Beyaz gömlek kombini

Özellikle de kış mevsiminin en kullanışlı parçaları arasında yer alan süveterler, beyaz gömlek modelleri ile kullanılarak dramatik bir görünüm sunuyor. Birçok renk ve model ile her sezon adından sıkça bahsettiren süveter modelleri, beyaz gömleklerin üzerine giyilerek değişken hava şartlarına da uyum sağlamanıza yardımcı oluyor. Birçok beyaz gömlek modeliyle tercih edebileceğiniz süveterleri, bahar ve yaz aylarında da denim veya kumaş seçenekleri ile kombinleyerek farklı tarzları görünümlerinize yansıtabilirsiniz. 

Gül suyunun cilde faydaları nelerdir? Gül suyu cilde nasıl uygulanır? Gül suyu maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Gül suyunun cilde faydaları nelerdir? Gül suyu cilde nasıl uygulanır? Gül suyu maskesi
Yunan adalarına kapıda vize başladı! Hangi evraklar gerekli?

İLİŞKİLİ HABER

Yunan adalarına kapıda vize başladı! Hangi evraklar gerekli?
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0