Yağmurlu havada ne giyilir? Yağmurluk kombini nasıl yapılır? Yağmurluk kombin önerileri

'Hem rahat hem de şık görünmek istiyorum' diyen moda severler için bu yılın en kaliteli ve kullanışlı yağmurluk modellerini bir araya getirdik. Yağışlı günlerin yanı sıra kapalı hava koşullarına da uyum sağlayan bu yağmurluk modelleri, kombinlerinizin vazgeçilmez bir parçası olacak! İşte, 2023 trend yağmurluk modelleri ve derlediğimiz kombin önerileri...

Sıcakların yavaş yavaş düştüğü ve soğuğun kendini belli etmeye başladığı bugünlerde yağmurluklar, aniden bastıran yağmurlara karşı dış kıyafetler arasında en kurtarıcı parçalar arasına giriyor. Oldukça minimal ve modern tasarımlar ile ön plana çıkan yağmurluk modelleri, kombinleri basit göstermesi konusunda endişe oluşturabiliyor. Bu sebeple çoğu zaman gardıroplarda arka planda kalıyor. Fakat son zamanların birçok ünlü markası bu konudaki tereddütleri ortadan kaldırmaya yönelik tasarımları sevenleri ile buluşturdu. Hem yağmurluklar ile nasıl kombin yapacağı konusunda tereddüt yaşayanlar hem de yağmurluk modeli arayanlar için oldukça kurtarıcı bilgiler için okumaya devam edebilirsiniz. İşte, son zamanların trend yağmurlukları ve en tarz yağmurluk kombinleri...

Kişisel stil nasıl oluşturulur? 5 Adımda güçlü bir tarz oluşturma rehberi  İLİŞKİLİ HABERKişisel stil nasıl oluşturulur? 5 Adımda güçlü bir tarz oluşturma rehberi

YAĞMURLU HAVADA NE GİYİLİR? YAĞMURLU HAVALAR İÇİN KURTARICI KOMBİN ÖNERİLERİ!

  • HOW I MET YOUR MOTHER DİZİSİ 2023 YILINDA ÇEKİLSEYDİ LİLY'NİN KOMBİNİ:

Bu sezonun popüler renkleri arasında yer alan pastel tonları yağmurluk modelleri içinde de yer verilerek sezon trendlerine uygun hale getirildi. Yağmurluk modellerinde sıklıkla karşılaşılan yeşil rengi, bu sezonda çok daha soft bir tonda kullanılarak kombinlerde diğer parçalar ile daha kolay uyumlanabilir hale getirildi. Sosyal medyada oldukça popüler olan bu pastel tonlarını kendileri gibi soft renkler ile de kombinleyebilir aksine çok daha belirgin ve zıt renkler ile de kullanabilirsiniz. 

HOW I MET YOUR MOTHER LİLY PASTEL TONLARI KOMBİN ÖNERİSİ

HOW I MET YOUR MOTHER LİLY PASTEL TONLARI KOMBİN ÖNERİSİ

Kullanıldığı materyal çeşitliliğinin yanı sıra aynı zamanda birçok model seçeneği bulunan yağmurluklar, özellikle A kesim bol formda kabul edilen modelleri ile tercih ediliyor. Biz de bu tercihleri ön planda tutarak OYSHO markasına ait bu yağmurluk modelini seçtik. Aniden bastıran yağmurlara karşı suya dayanıklı olması konusunda hassasiyet gösterdiğimiz bu model ile MANGO markasına ait bir triko kazağı kullanarak soft görünümü pekiştirerek ZARA model jean ile tamamladık. Aynı zamanda kombine LACOSTE markasının spor ayakkabısı ve PEU DE BONHEUR markasına ait çantayı ekleyerek günün koşuşturması içerisinde aynı zamanda konforlu hissetmenizi istedik.

OYSHO / 3k Suya Dayanıklı Ceket :1.790,00 TL

ZARA / Trf Mom Fıt Hıgh-Waıst Jean: 890,00 TL

MANGO / Fermuarlı Triko Kazak : 1.399,99 TL

LACOSTE / SPORT L003 Kadın Pembe Sneaker: 4.499 TL

PEU DE BONHEUR /  Bonheur B+Bag Kanvas Küçük Boy Çanta BNH541098 : 750,00 TL 

SKECHERS / SR9034 Kadın Kol Saati ve Bileklik Seti: 1.218,00 TL

BURBERRY / Her EDP Kadın Parfüm 100 ml: 3804,00TL

  • 'YOU DİZİSİNDEKİ JOE GOLDBERG BU SEN MİSİN?' KOMBİNİ:

Yağmurlu havaların tüm duygu durumunuzu etkilediğini ve kasvetli hava koşullarının ruh haliniz üzerinde de etkileri olduğuna inanıyorsanız bu kombin tam da size göre! Yağmurlu havaların verdiği kasvetli atmosferden yola çıkılarak oldukça gizemli bir görünüm oluşturduk.  

YOU DİZİSİ GİZEMLİ TARZ TONSÜRTON KOMBİNİ

YOU DİZİSİ GİZEMLİ TARZ TONSÜRTON KOMBİNİ

Yalnızca yağmurluk modellerine bakılacak olursa yağmurluklarda en sık tercih edilen renklerden birinin siyah olduğunu görebilirsiniz. Her kombine uyarlanabilir olması sayesinde ön plana çıkan siyah rengi birçok parçada olduğu gibi yağmurluk modellerinde de kurtarıcı renkler arasına giriyor. Güzel görünmesinden ziyade aynı zamanda 'Hem sıcak tutsun hem de su geçirmesin, rahatsız hissetmeyeyim' diyorsanız  DEFACTO markasına ait bu suni kürk astarlı yağmurluk modelini sizlere tavsiye edebiliriz. Farklı renkler ve kombinlerde de yer verebileceğiniz bu modeli, biz kasvetli havalarla birlikte gelen hisler adına uyarlamak istedik. H&M markasına ait jean bir pantolon ile kombinlediğimiz yağmurluk modelini BERSHKA markasının sweatshirtü ile bir arada kullanarak IGOR yağmur çizmesi ile birleştirdik. Oldukça gizemli ve cool bir görünüm sağlayan bu kombin, aynı zamanda sonbahar mevsiminin moda trendleri arasında yer alan ton sür ton akımına da dahil olmanızı sağlayacak! 

DEFACTO / Su Geçirmez Regular Fit Kapüşonlu Suni Kürk Astarlı Yağmurluk:

1699,99TL

H&M / True To You Skinny Regular Ankle Jeans : 1.249,00 TL

BERSHKA / Baskılı Fermuarlı Sweatshirt : 690 TL

IGOR / Siyah Kadın Yağmur Çizmesi W10130 BOIRA : 1549.90 TL

SKECHERS / SR6028 Kadın Kol Saati: 756,60TL

STRADİVARİUS / Düz Renk Kapitone Tote Çanta : 890,00 TL

PULL&BEAR / Soluk Efektlı Le Maraıs Şapka: 350,00 TL

  • TÜRKİYE'DEN 'HAVA SOĞUK MU?' SORUSUNA 'YOK SICAK' CEVABINI VEREN ADAM KOMBİNİ / RAHAT VE SICAK:

Yağmurlu günlerde rahatlığından ödün vermek istemeyen ve aynı zamanda soft ve modern bir kombin oluşturmak isteyenler için oldukça pratik bir parça olan kapitone yağmurluklar, bu sezonda da en çok tercih edilen yağmurluk modelleri arasında yer alıyor. 

RAHAT VE ŞIK YAĞMURLUK MODELLERİ

RAHAT VE ŞIK YAĞMURLUK MODELLERİ

Sonbahar mevsiminde kombinlere kattığı hava ile vazgeçilmez parçalar arasında yer alan triko kıyafetler, her çeşidiyle kombinlerde kullanılmaya devam ediliyor. Özellikle elbise ve kazakları ile ön plana çıkan trikolar, aynı zamanda takım seçeneğiyle de fonksiyonel olarak değerlendiriliyor. Kapitone yağmurluk modelleri ile oldukça hoş bir görünüm elde etmenizi sağlayacak trikolarda biz, OYSHO markasına ait kapüşonlu uzun bir ceket ve yanları rip detaylı pantolonu bir arada kullandık. ZARA markasına ait haki rengindeki kapitone yağmurluk ile oldukça bütüncül bir görünüm sağlayan triko takımı, NAUTICA markasından yeşil bir sneaker ve MANUKA markasına ait bir bez çanta ile birleştirerek görünümde renk bütünlüğünü sağladık. Gelen yağmur ile birlikte havaların aniden soğuma ihtimaline karşı ise kombinimize MANGO atkı ve PULL&BEAR markasına ait bir bere modeli ekleyerek tercih edecekler için birkaç opsiyon sunduk. Siz de yağmurlu günleri rahat ve konforlu geçirmek isterseniz bu modelleri kullanarak sempatik bir rahatlığı görünümlerinizde elde edebilirsiniz! 

ZARA / Su ve Rüzgar Geçirmez Kapitone Yağmurluk: 1.790,00 TL

OYSHO / Kapüşonlu Uzun Ceket: 1.490,00 TL

OYSHO / Düz Kesim Yanları Rib Detaylı Triko Pantolon: 1.290,00 TL

BERSHKA  / Desenli Kısa Kollu T-Shirt:450 TL

MANGO / Püsküllü Atkı: 699,99 TL

NAUTICA / Kadın Yeşil Sneaker​: 1.999 TL

MANUKA / Baskılı Körüklü Bez Çanta Green: 149,90 TL

PULL&BEAR / Bere : 210,00 TL

Stanley/ Yetişkin Neverleak Termos Bardak, 0.47 L : 1.159,93TL

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0