Pazar günü için kombini önerileri!Ev giyimi nasıl olmalı? Evde rahat ve şık giyim tavsiyeleri

2023'ün sonbahar / kış sezonunda oldukça popüler olan birçok kıyafet, ev giyiminde de ön plana çıktı. Birçok renk, doku ve tarzda çeşitlendirilen ev kıyafetleri, sezondan birçok seçeneği ile rahatlık ve şıklık arasında bir seçim yapmanıza gerek bırakmıyor. Biz de pazar günü bile hem şık hem de rahat olmak isteyenler için 3 farklı kombin önerisi hazırladık. İşte, detaylar...

Tüm haftanın yorgunluğunu ve stresini atmak istediğimiz belki de umut ettiğimiz pazar günleri, haftanın diğer günlerine nazaran çok daha yoğun geçebiliyor. Özellikle çalışan ve çocuklu kadınlar için hafta içi biriktirilen tüm işler, pazar gününde ortaya çıkıyor oluyor. Evet, tüm gün yataktan çıkılmak istenmeyen o günde! Fakat biz de tüm bu işlerin yanı sıra yalnızca bir pazar gününü kendinize ayırmanızın size ne kadar iyi gelebileceğini hatırlatmak istedik. Bu yüzden sizler için evde geçirebileceğiniz  pazar günleri için seçenekler derledik. Kombinlerinizden evde yapabileceğiniz aktivitelere kadar birçok kombinasyonu sağlayabileceğiniz detayları görseller ile bir araya getirdik. İşte, kendinize ayırdığınız bir pazar günü için kombin önerileri...

Sezonun trendi: Saten etek ve sweatshirt!  Etek üstüne sweatshirt kombini nasıl yapılır? İLİŞKİLİ HABERSezonun trendi: Saten etek ve sweatshirt! Etek üstüne sweatshirt kombini nasıl yapılır?

PAZAR RAHATLIĞI İÇİN 3 KOMBİN ÖNERİSİ! ŞIK VE RAHAT KADIN EV GİYİMİ 

  • SOFT VE ELEGANT:

Sonbahar ve kış aylarının bir pazar sabahı için sıcak ve oldukça soft görünümlerin sizlere kendinizi daha iyi hissettirebileceğini düşündük. Bu tarz günlerde dinlenmekten ziyade dinlendiğinizin farkına varmak ve zihnen kendinizi o ana odaklamak da oldukça önemlidir. Yeşil ve toprak tonlarının ağırlıklı olarak kullanıldığı bu kombinle bir mumun vereceği ambiyans ya da sıcak bir kahveden alacağınız yudum, o anlarınızı tüm haftanın yorgunluğuna değer kılacak!

 Evde rahat ve şık giyim tavsiyeleri

Evde rahat ve şık giyim tavsiyeleri

Sonbahar ve kış sezonlarının vazgeçilmez parçalarından biri olan triko elbise ve kazaklardan biz, H&M markasına ait krem rengindeki elbisesini tercih ettik. Hem yumuşak yapısı hem de sıcak dokusu ile ambiyans ile bütünlük sağlayan elbiseyi NINE WEST markasına ait peluş ev terlikleriyle bir araya getirdik. YATAŞ markasından beğenerek eklediğimiz TV battaniyesi ise soğuyan havalarda izleyeceğiniz film ve diziler için mükemmel bir tamamlayıcı olacak. 

H&M / Uzun Triko Elbise: 949,99 TL

NINE WEST / Pambı 1 Pr Camel Kadın Ev Terliği: 799,00 TL

ZARA HOME / (170 G) Son De Baıes Kokulu Mum: 580,00 TL

MONALİSA /  Kadın Yeşil Lotus Toka Yeşil Lotus: 59,99 TL

YATAŞ / Joy Wellsoft Tv Battaniyesi 140x190 Cm - Yağ Yeşili: 329,90 TL

KARACA / Sparkle Kupa 350 ml: 79,99 TL

ARİETE / Vintage Filtre Kahve Makinesi Yeşil: 2.946,39 TL

HER YER BİTKİ / Golden Pothos (Askılı Sarmaşık) Large: 349,90 TL

  • BABIES, ALWAYS TAKE CARE OF YOURSELF!

Bahsettiğimiz gibi bu pazar gününde önceliğimiz kesinlikle sizsiniz! Ilık bir duştan sonra belirlediğiniz ufak bir rutini yapmanız bile kendinizi yenilenmiş hissetmenize neden olabilir. Diğer işlerin yanı sıra evde geçireceğiniz bir günü organize ederek sevdiğiniz birkaç hobinize yönelebilir ya da kendinize iyi gelecek birkaç adımlı bakımlar uygulayabilirsiniz. Unutmayın, kendinize ayırdığınız bir pazar günü bir sonraki hafta çok daha iyi hissetmenize neden olabilir. 

Ev giyimi nasıl olmalı?

Ev giyimi nasıl olmalı?

Belirleyeceğiniz ufak rutinlerde sizlere eşlik etmesi için TRENDYOLMİLLA markasına ait örme sweatshirt ve eşofman altını bir araya getirdik. Oldukça yumuşak dokuya sahip bu iki parçayı ZARA markasına ait oldukça popüler sebo terlikler ile kombinleyerek rahatınızı sonbahar, kış sezonuna uygun hale getirdik. Yalnızca kendinize ayırdığınız bir günden ziyade arkadaşlarınızla evde planladığınız günler için de oldukça pratik ve şık bir kombin olan bu kıyafetlerin detaylarını aşağıda bulabilirsiniz.

TRENDYOLMİLLA / Pembe Nakışlı Rahat Kesim Crop Bisikler Yaka Kalın Örme Sweatshirt: 164,99 TL

TRENDYOLMİLLA / Taş Kalın İçi Polarlı Basic Örme Eşofman Altı: 259,99 TL

ZARA / Kaplamalı Tokalı Keçe Sabo: 920,00 TL

EKLİPS / Bio Saç Fırçası: 199,50 TL

ELİDOR / Collagen Blends Saç Bakım Maskesi Moisture Boom Yoğun Nem Terapisi 160 ml: 220,00 TL

HER YER BİTKİ / Candle & Plant Gift (Mum ve Coral Orkide Aranjman Seti): 499,90 TL

ENGLİSH HOME / Poffy Soft&Premium Pamuklu Banyo Havlusu 70x140 Cm Bej: 329,99 TL

  • FİLM SEVERLER BURADA MI?

Pazar gününü film ve dizi izleyerek geçirmek isteyenler burada mı? Hepimiz için bir film klasiği olan kareli pijama altları bu sonbahar sezonunda yeniden gündeme geliyor. Pamuk dokusuyla ön plana çıkan ve oldukça rahat olan kareli pijamalar, pazar günleri için vazgeçilmez olacak!

Pazar günü için ev giyim

Pazar günü için ev giyim

Ev giyim kıyafet seçimlerinde ön planda tutulan özellikler genellikle kıyafetlerin pamuklu ve yumuşak dokulu olmasıdır. İşte, bu yüzden özellikle de ev kombinlerinde bütüncül bir görünümü seven kadınlar için kıyafetlerin pamuk ve yumuşak dokulu olmalarının yanı sıra birbirlerini tamamlayan parçalar olmasına da özen gösterdik.  PENTİ markasına ait kareli pijama altı ile sağladığımız klasik görünümü seçtiğimiz TRENDYOLMİLLA geniş kalıp siyah tişörtü bir araya getirdik. Seçtiğimiz ev kombinini TWIGY markasına ait panduf terlikler ve KOTON markasının popüler saç aksesuarı ile tamamlayarak sizler için bir pazar günü klasiği oluşturduk. Siz de bu klasik görünümün detaylarını aşağıda bulabilirsiniz. 

TRENDYOLMİLLA / Siyah %100 Pamuk Boyfriend/Geniş Kalıp Bisiklet Yaka Örme T-Shirt: 97,99 TL

PENTİ / Kırmızı Kareli Pantolon Pijama Altı: 649,95 TL

TWIGY / Tw Pıro Gri Kadın Hayvanlı Panduf: 499.90 TL

KARACA / Retro Popcorn Makinesi Küçük: 1499 ,00 TL

LCW HOME / Wellsoft Fitilli Tek Kişilik Battaniye 150x200 Cm: 499,99 TL

BABİON / Sızdırmaz Kapaklı Cam Pipetli Cam Kupalı Kahve Meşrubat Bardağı: 154,90 TL

ENGLİSH HOME / Fluffy Peluş Kırlent Kılıfı 45x45 cm Açık Gri: 114,99 TL

KOTON / Saç Aksesuarı 8KAL56121AA: 49,99 TL

Kış parfümü nasıl seçilir? 2024 yılının en güzel kış parfümleri

İLİŞKİLİ HABER

Kış parfümü nasıl seçilir? 2024 yılının en güzel kış parfümleri
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0