Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı gündem oldu! Yalnızca gömleğinin değeri...

İstanbul İçin Son Çağrı filminin New York basın gösterimi için boy gösteren ünlü ikili, Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yayınlanan fotoğrafları ile sevenlerine nostaljik anlar yaşattı. Sempatik tavrıyla basın toplantısının ilgi odağı olan Kıvanç Tatlıtuğ'a sosyal medyadan beğeni yağdı.

Geçtiğimiz yılların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Aşk-ı Memnu'nun popüler karakterleri Behlül (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Bihter (Beren Saat) yıllar sonra başka bir film için başrol olarak yeniden rol aldı. Çekimlerinden filmin vizyon tarihine kadar hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenilen İstanbul İçin Son Çağrı filminin özel gösterimi ise geçtiğimiz gün New York'un ikonik salonu Paris Theatre'da (Paris Tiyatrosu) gerçekleştirildi.

İstanbul İçin Son Çağrı

İstanbul İçin Son Çağrı

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sempatik tavrı ve verdiği röportajlar ile de sık sık gündem olan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, bu kez filmin New York basın gösteriminde giydiği kıyafetle ilgi odağı oldu. Kıvanç Tatlıtuğ'un giydiği gömleğin fiyatı merak konusu oldu. 

İstanbul İçin Son Çağrı Basın Gösterimi

İstanbul İçin Son Çağrı Basın Gösterimi

GÖMLEĞİNİN FİYATI MERAK KONUSU OLDU!

Yer aldığı popüler yapımların yanı sıra eşi ve oğluyla yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen Kıvanç Tatlıtuğ, New York basın toplantısı sırasında tarzıyla dikkat çekti. Mavi pantolonu ile oldukça nostaljik bir görünüm tercih eden ünlü oyuncunun gömleğinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

İstanbul İçin Son Çağrı Kıvanç Tatlıtuğ Basın Toplantısı Tarzı

İstanbul İçin Son Çağrı Kıvanç Tatlıtuğ Basın Toplantısı Tarzı

GÖMLEĞİN DEĞERİ 31 BİN 900 TL!

Galaya özel hazırlanan 40 yaşındaki başarılı oyuncu, gömleğiyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Nostaljik görünümüyle büyük beğeni alan Kıvanç Tatlıtuğ'un basın toplantısı sırasında giydiği gömleğin, Prada markasına ait olduğu ortaya çıktı. Gömleğin değeri yaklaşık 31 bin 900 TL.

Hande Erçel'in toplantı tarzı gündem oldu! Elbisesinin değeri...

İLİŞKİLİ HABER

Hande Erçel'in toplantı tarzı gündem oldu! Elbisesinin değeri...
Balenciaga'nın yeni tasarımı sosyal medyanın diline düştü!

İLİŞKİLİ HABER

Balenciaga'nın yeni tasarımı sosyal medyanın diline düştü!

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0