Balenciaga'nın yeni tasarımı sosyal medyanın diline düştü!

Lüks moda markası Balenciaga çıkardığı yeni tasarımlarıyla moda dünyasına yön vermeye devam ediyor. Üst segment bir marka olan Balenciaga, bu defa sosyal medyanın diline düştü. Geçtiğimiz gün tanıttığı 2024 İlkbahar koleksiyonu ile gündeme gelen Balenciaga markası, 'Havlu Etek' tasarımı ile görenleri hayrete düşürdü.

Ünlü İspanyol moda markası Balenciaga çıkardığı yeni tasarımları geçtiğimiz gün 2024 İlkbahar Koleksiyonu adı altında tanıttı. Moda dünyasına yön veren girişimleriyle adından sık sık bahsettiren ünlü marka bu defa yeni tasarımıyla gündem oldu. Balenciaga'nın çıkardığı yeni tasarım 'Havlu Etek', özellikle fiyatıyla ağızları açık bıraktı.

Balenciaga

Balenciaga

ÜRÜNÜN DEĞERİ YAKLAŞIK 26 BİN 500 TL!

İlginç tasarımları ve sunuş tarzıyla sıkça gündeme gelen Balenciaga bu defa da bir 'havlu etek' konseptiyle gündeme geldi. Balenciaga'nın çıkardığı havlu eteğin değeri ise 925 Dolar olarak belirlendi. Sosyal medyada oldukça eleştiri toplayan ünlü marka, aynı zamanda dalga malzemesi oldu. Ürünün Türkiye değeri ise yaklaşık 26 bin 500 TL.

Balenciaga havlu etek

Balenciaga havlu etek

Sosyal medyada birçok kişi 'Havlu güzel bile değil', 'Şaka mı?', 'O bir banyo havlusu', 'Bu fiyat bu tasarım için çok fazla' şeklinde yorumlar yaptı.

BALENCİAGA MARKASINA DEV RAKİP!

Yayınlanan tasarımın ardından oldukça fazla eleştiri alan Balenciaga markasına IKEA'dan gülümseten bir alternatifi geldi. IKEA markası ürüne yaklaşık 1000 dolar ödemeyi düşünen kişiler için tasarımın ardından 20 Dolarlık teklif sundu. Aynı konseptte mağaza reyonları arasında fotoğraf çekimi gerçekleştiren IKEA, sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

IKEA markasının tasarımı

IKEA markasının tasarımı

925 Dolara ön satışa çıkan Balenciaga havlu eteğin rengi bej, üniseks, S ve M olmak üzere iki bedeni mevcut. Görünümü bele sarılan banyo havlusundan farksız olan havlu eteğin bel kısmında iki düğme, ön kısmında ise yalnızca Balenciaga logosu yer alıyor. IKEA Birleşik Krallık'ın Instagram sayfasından duyurduğu havlu etek ise Balenciaga'nınki kadar iddialı değil. Fakat oldukça benzer bir havlu modeli olan VINARN banyo havlusu, 16 Pound (20 Dolar) fiyat etiketiyle birlikte mağazalarda yer alıyor. 

IKEA

IKEA

Merak edenler için ürünün Türkiye satış fiyatı 279 TL yani yaklaşık 10 Dolar.

Yorumlarda buluşalım...

Yorumlarda buluşalım...

Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı gündem oldu! Yalnızca gömleğinin değeri...

İLİŞKİLİ HABER

Kıvanç Tatlıtuğ'un gala tarzı gündem oldu! Yalnızca gömleğinin değeri...
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

Bu ne ki 5 ay önce

Bu markanın kurucusunun kirli geçmişine internetten ulaşabilirsiniz. Markanın özellikle p ed of ili gibi topluma feci zararlı şeyleri destekleyen teşvik eden yönlerini de bulursunuz. O sözcükle marka adını yazsanız çıkar karşınıza