77 yaşındaki Ajda Pekkan sahne kostümüyle büyük beğeni aldı!

Sesi ve enerjisiyle adından sık sık bahsettiren ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, bu kez konserde giydiği kıyafetiyle konuşuldu. Geçtiğimiz akşam İstanbul Zorlu PSM'de konser veren ünlü şarkıcı, konseri sırasında sevilen şarkılarını yeniden seslendirdi. Son zamanların popüler grubu DKTT'un da konuk olduğu konserde tercih ettiği sahne kıyafetleriyle de yoğun ilgi gören ünlü şarkıcı, sosyal medyada gündem oldu.

Yaz boyunca verdiği konserler ile sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Ajda Pekkan, sonbahar konserleri kapsamında farklı illerde sevenleriyle buluşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün İstanbul Zorlu PSM'de hayranlarıyla bir araya gelen ünlü şarkıcı, muhteşem sahne performansının yanı sıra tercih ettiği sahne kıyafetiyle de sosyal medyada gündem oldu. 77 yaşındaki ünlü şarkıcı, sahnesi sırasında modacısı Burcu Sedef'in özel tasarladığı iki ayrı kıyafet giydi.

Ajda Pekkan ve DKTT düeti

Ajda Pekkan ve DKTT düeti

DÜET YAPTILAR!

Şarkılarının yanı sıra sahne performanslarıyla da adından sık sık bahsettiren Ajda Pekkan'a konseri boyunca Brezilya’dan gelen özel dansçıları eşlik etti. Son zamanların sevilen gruplarından DKTT'u sahnesine davet eden ünlü şarkıcı, DKTT ile birlikte 'Düşünme Hiç' şarkısını düet yaparak muhteşem bir konser verdi.

Ajda Pekkan Zorlu konseri

Ajda Pekkan Zorlu konseri

KEDİ KADIN KOSTÜMÜYLE DE GÜNDEM OLMUŞTU!

Büyük kuş tüyü parçalarına yer verilen kol detayları ve siyah güpürlü detayları ile ön plana çıkan kostümünü büyük küpeler ve kırmızı rujuyla  kombinleyen Ajda Pekkan'a sosyal medyadan olumlu binlerce yorum geldi. Sahnesi sırasında tercih ettiği kıyafetler ile sık sık gündem olan ünlü şarkıcı geçtiğimiz haftalarda da kedi kadın kostümüyle sahne almıştı. 

Ajda Pekkan sahne kostümü

Ajda Pekkan sahne kostümü

BU KEZ TAM NOT ALDI!

Birçok modacı Ajda Pekkan'ın son konseri sırasında tarzını beğendiğini dile getirerek sosyal medya sayfasında sahne fotoğraflarına yer verdi. 

Ajda Pekkan

Ajda Pekkan

"SON KONSERİM"

Konserine başlarken İstanbul'da bu sezonun son konserini verdiğini söyleyen Ajda Pekkan; "Bu sezon İstanbul’daki son konserim, şehir dışında olan birkaç konserim daha kaldı, onları da bitirdikten sonra 2023’e veda edeceğiz. 2024'te güzel konserlerde tekrar bir araya gelip şarkılarımızı hep bir ağızdan söyleyeceğiz" diyerek sevenlerine teşekkür etti.

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Türkiyecumhuriyeti 5 ay önce

Biletix Bilet Fiyatları: YIL: 2365 YER: İSTANBUL SANATÇI: AJDA PEKKAN "SON KONSER"

müslüm baba 5 ay önce

valla Superstar cidden..2123 yılındada aynı röportajı vereceğine eminim