Yağmur çizmesi kombini nasıl yapılır? Yağmur çizmesi modelleri!Yağmur çizmesi kombinleri 2023

Kar botları fazla ağır, spor ayakkabılar ise günün kombinini kurtarmak için yetersiz geliyorsa yağmur çizmeleri kurtarıcı parçanız olabilir. Kullanılan materyalden uzunluğuna, renklerinden iç astarına kadar birçok konuda kombinlerinize katkı sağlayacak yağmur çizmelerini sizler için bir araya getirdik. Peki, yağmur çizmesi alırken nelere dikkat edilmeli? Yağmur çizmesi nasıl kombinlenir? İşte, detaylar...

Sonbahar ve kış mevsimlerinde ön plana çıkan genellikle erken kararan hava ve aniden bastıran yağmur yağışlarıdır. Aniden bastıran yağışlar ise çoğu zaman ne tür ayakkabı giyilmesi gerektiği konusunda kafa karışıklığına neden olur. Kar botlarının çok ağır kaldığı, topuklu çizmelerin çok kullanışlı, spor ayakkabıların ise suya dayanıklı olmaması sebebiyle yağmurlu günler, kombinlerinizde bir faciaya da dönebilir. Gün içinde konforlu bir yürüyüş sağlayan aynı zamanda aniden bastırabilecek yağmurlara karşı tedbirsiz kalınmasını engelleyen yağmur çizmeleri ise zannedilenin aksine sofistike tarzıyla stilinizi ön plana çıkarır. 

Yağmurlu havada ne giyilir? Yağmurlu havalar için kurtarıcı kombin önerileri İLİŞKİLİ HABERYağmurlu havada ne giyilir? Yağmurlu havalar için kurtarıcı kombin önerileri

Diğer sportif çizme modellerine göre daha fazla ayrıcalık sunan yağmur çizmeleri, oldukça fonksiyonel ve konforlu kullanılabilir. Materyalinden uzunluğuna, renklerinden iç astarına kadar birçok konuda çeşitlilik sağlayan yağmur çizmeleri, suya dayanıklılığı ve içine giyeceğiniz çorapla gün boyu ayaklarınızın sıcak tutması ile ön plana çıkarak kombinleriniz ile yeni bir tarz oluşturmanızı sağlıyor. Peki, yağmur çizmeleri ile kombin nasıl yapılır? Yağmur çizmesi nasıl seçilir? İşte, detaylar...

YAĞMUR ÇİZMESİ NASIL KOMBİNLENİR? YAĞMUR ÇİZMESİ KOMBİN ÖNERİLERİ

  • 'Canım, konum at 10 dakikaya oradayım' kombini!

Hem şık tasarım seçenekleri hem de konforlu yapısıyla ön plana çıkan yağmur çizmeleri, bej rengi seçeneğiyle kombinlerinize soft bir görünüm kazandırıyor. 

Yağmur çizmesi nasıl kombinlenir

Yağmur çizmesi nasıl kombinlenir

Özellikle DERİMOD markasına ait seçtiğimiz bej yağmur çizmesi, aradığımız soft görünüm için oldukça ideal bir seçenek haline geldi. Suni kürklü kıyafetler ile oldukça hoş bir görünüm sağlayan çizme modelini biz, ZARA markasına ait suni kürk kabanla bir araya getirdik. STRADİVARİUS markasına ait basic gömleği ve ZARA jean pantolonu kombine ekleyerek kabanı ön plana çıkardık. TRENDYOLMİLLA markasına ait triko süveter ve SÖĞÜTLÜ SİLVER markalı küpeler ise kombinimizde aradığımız ışıltılı görünümü tamamlayan parçalar oldu. Bu sayede uğraşılmamış şıklığı elde ederek 'Canım, konum at 10 dakikaya oradayım' cümlesini adeta bir görünümlere kazandırmış olduk!

DERİMOD / Kadın Bej Yağmur Çizmesi: 899,99 TL

STRADİVARİUS / Basic Poplin Gömlek: 620,00 TL

TRENDYOLMİLLA / Taş Crop Triko Süveter: 254,99 TL

ZARA / Hıgh-Rıse Skınny Sculpt Trf Jean: 890,00 TL

ZARA / Suni Kürk Kaban: 1.790,00 TL

SÖĞÜTLÜ SİLVER / Gümüş Altın Yaldızlı Sade Gümüş Şarnel Küpe: 151,93 TL

NİNE WEST / Tendamy 3fx Naturel Kadın Çapraz Çanta: 999,00 TL

GRATİS / Beaulis Glam It Işıltılı Lip Balm Ruj 269 Warm Coral: 119,00 TL

  • Kim demiş yağmurlu günler kasvetli olur diye? Kombini...

Havaların erken kararması, aniden bastıran yağmurlar ve belirli bir sıklıkla tekrarlayan rutinler ile hayatımızı kasvete alıştırmaya çalışılsa da... Yağmurlu havalar, kasvetli olduğunu iddia eden insanların aksine kişi üzerinde tazelenen toprak kokusu ve yeni demlenmiş kahve gibi rahatlatıcı ve motivasyon dolu bir his uyandırmalı!

Yağmur çizmesi ile ne giyilir

Yağmur çizmesi ile ne giyilir

İşte, biz de bu motivasyondan yola çıkarak 'Kim demiş yağmurlu günler kasvetli olur diye?' kombinini oluşturduk. IGOR markasına ait  dayanıklı materyallerden oluşturulmuş yağmur çizmesini seçerek LCWAIKIKI markasına ait kırmızı şişme mont ile birleştirdik. ZARA jean pantolon modeli ve MANGO markasına ait oversize çizgili kazak ile bütünlediğimiz görünüme TWİST markasına ait şeffaf yıldızlı bir şemsiye ekleyerek bu hoş görünüme fonksyonel bir bakış açısı sağladık. Bu sayede yağmurlu günlerde dilediğinizce gezebilir, ıslanabilir, geri kalan herkesin aksine yağmurun tadını çıkararak doyasıya eğlenebilirsiniz.

BOYNER / IGOR Siyah Kadın Yağmur Çizmesi:  1699,90 TL

MANGO / Oversize Çizgili Kazak: 999,99 TL

LCWAIKIKI/ Classic Gömlek Yaka Kendinden Desenli Uzun Kollu Kadın Şişme Mont: 1.299,99 TL

ZARA / Zw ‘80s Skınny Mıd-Rıse Jean: 990,00 TL

TWİST / Yıldız Desen Şemsiye: 699,00 TL

SAAT&SAAT / Wesse Connect: 800,00 TL

MANUKA / Deri Everyday Bag Siyah: 799,90 TL

  • Yağmurlu havaların kasveti asaleti!

Dışarıda fotoğraf çekilmek için genellikle güneşli günler tercih edilir. Fakat yağmurlu günlerin fotoğraflara kattığı mistik hava paha biçilmezdir. Bu tarz görünümleri pekiştirmek için ise bizim tercihimiz oldukça asil bir görünüm sunduğunu düşündüğümüz parçalardan yana oldu...

Yağmur çizmesi kombini

Yağmur çizmesi kombini

İşte, bu yüzden balıksırtı tasarımının  tercih edildiği YARGICI markasına ait 
yağmur çizmesi modelini seçtik. Sunduğu sofistike görünümü STRADİVARİUS markasına ait yumuşak dokulu kahverengi kaban ile bir araya getirerek H&M triko elbise ile tamamladık. DAYMOD markasından seçtiğimiz triko pamuklu külotlu çorap ve F BY FABRİKA markasına ait çapraz çantayı da  kombine ekleyerek görünüme bütüncül bir bakış açısı kazandırdık. Siz de yağmurlu günlerde bu tarz bir görünüm tercih etmek isterseniz kombine ait parçalara dair bilgileri aşağıda bulabilirisiniz!

YARGICI / Balıksırtı Kumaşlı Yağmur Çizmesi: 2.799,99 TL

STRADİVARİUS / Kemerli Yumuşak Dokulu Kaban: 1.390,00 TL

H&M / Triko Elbise: 829,99 TL

DAYMOD  / Sonya Triko Pamuklu Kendinden Desenli Kalın Külotlu Çorap: 149,00 TL

F BY FABRİKA / Haki Kadın Fermuarlı Çapraz Çanta Polina: 424,99 TL

BERSHKA / 4'li Charm Uçlu Zincir Kolye Seti: 310,00 TL

KOTON / Kadın Yüzük Seti 3'lü Metal Taşlı: 159,99 TL

FARMASİ /  Hera Edp 65 ml Kadın Parfüm: 209,00 TL

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0