2024 çanta trendleri! 2024 modası trend çanta modelleri! 2024 çanta modası ve önerileri

Oluşturduğunuz kombinlerde seçtiğiniz kıyafetler kadar kullandığınız aksesuarlar da önemlidir. Moda dünyasında birçok aksesuarın farklı kıyafetler ile kullanılabileceği öne sürülse de aksesuarlar bazı kategorilere ayrılmış ve belirlenen kıyafetler üzerine kombinlenmektedir. Aksesuarlar arasında sıklıkla tercih edilen çantalar için ise 2024 trendleri merak konusu oldu. 2024 çanta trendleri nelerdir? İşte, detaylar...

Aksesuarlar arasında en sık tercih edilen çantalar da tam olarak bu noktada ön plana çıkar. Hem kullanışlılığı hem de çeşitliliği açısından birçok kişi için vazgeçilmez bir aksesuar olan çantalar, farklı markaların sunduğu birçok seçenek ile her kombine uygun hale geliyor. Özellikle mevsim geçişlerinde dış kıyafetler ve ayakkabılar ile kombinlenerek kullanılan çantaların diğer kıyafetlerde olduğu gibi 2024 trend modelleri de belli oldu. Biz de lüks moda markalarının trendleri belirlediği moda haftalarında ön plana çıkan çantaları sizler için derledik. İşte, 2024 sezonunun öne çıkan çanta trendleri...

Modest giyim ne demek? Modest giyim stili nedir? Pinterest trendi modest giyim tüyolarıİLİŞKİLİ HABERModest giyim ne demek? Modest giyim stili nedir? Pinterest trendi modest giyim tüyoları

2024 MODASI ÇANTA TRENDLERİ!

1. OMUZ ÇANTALARI:

Versace markasının defilelerine bakıldığında 90'lı yılların favori modeli olan omuz çantaları günümüzün modern dokunuşuyla çanta modasına geri dönüyor. 

elegant çanta modelleri

elegant çanta modelleri

LÜTVELİZADE / ZARF KAPAK BAGET SİYAH KADIN ÇANTA: 379,90 TL

2. PELUŞ ÇANTALAR:

Gucci markasının ön plana çıkardığı tümü peluş olan çantalar veya peluş detayların ön plana çıktığı çantalar bu kış sezonunun vazgeçilmez bir parçası olacak!

trend çanta modelleri

trend çanta modelleri

RİMENSE / KADIN BEYAZ PELUŞ ASTARLI EL VE OMUZ ÇANTA: 329,90 TL

3. GEOMETRİK ŞEKİLLERE SAHİP ÇANTALAR:

Kombinlerinde yenilikleri ve yenilenmiş tarzları seven kişiler içi müjdeli haber. Geometrik şekillerin ön planda tutulduğu çantalar Prada markasının söylediğine göre bu sezonda minimal tasarımları ile geri dönüyor!

çanta modelleri

çanta modelleri

MADAMRA / MİNT KADIN TASARIM VİNTAGE ÇANTA: 459,90 TL

4. MİNİ ÇANTALAR:

Çanta boyutlarının oldukça tartışıldığı 2023 yılını geride bırakırken 2024 yılında da farklı boyut ve şekillerin ön plana çıkarıldığını Miu Miu markasına ait kreasyonlarda görüyoruz. Tasarımlarda kullanılan minimal tarz yalnızca dizaynında değil artık çanta boyutlarında da yer alıyor! 

mini çanta tarzı

mini çanta tarzı

MANUKA / KAPİTONELİ MİNİ ÇANTA KIRMIZI: 399,90 TL

5. DEV ÇANTALAR:

Mini çanta akımının aksine aklınıza gelebilecek her şeye içinde yer verebileceğiniz dev boy çantalar bu kez mini çantalar ile birlikte ön plana çıkıyor. Dünyaca ünlü Ferragamo markasına ait çanta tasarımlarında küçük boyda görmeye alışkın olduğumuz modellerin görünümünün bozulmadan dev hallerine kazandırıldığını görüyoruz. 

Dev boy çanta modelleri

Dev boy çanta modelleri

SUUD / SİYAH XL SHOPPER KANVAS ÇANTA: 699,00 TL

 

6. POUCH MODEL ÇANTALAR:

Son birkaç yılın en sevilen trendleri arasında yer alan pouch model çantalar elegant görünümünü tüm kombinlerine yansıtmak isteyen herkes için 2024 yılında yeniden boy gösteriyor. Fendi markasının 2024 sezonu için podyumlara taşıdığı pouch model çantalar oldukça ön planda!

Çanta trendleri

Çanta trendleri

POP CORNER / WOUF COCO POUCH - PORTFÖY ÇANTA: 1,200.00TL

7. YUVARLAK ÇANTALAR:

Marka logolarının süslediği çanta modellerinin aksine şekli ve kullanılan malzemeleriyle oldukça dikkat çeken yuvarlak model çantalar 2024 yılı modasına yeni bir yaklaşım sunuyor. 

Çanta modelleri

Çanta modelleri

LÜTVELİZADE / PÜSKÜL DETAYLI YUVARLAK BEYAZ KADIN ÇANTA :719,90 TL

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0