Hande Erçel, leopar desenli elbisesi ile gündem oldu! Elbisesinin değeri...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün bir mücevherat markasının İstanbul'da düzenlediği etkinliğe katıldı. Oldukça dikkat çekici bir kıyafetle boy gösteren ünlü oyuncu, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Geçtiğimiz Eylül ayında yayınlanmaya başlayan 'Bambaşka Biri' dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Yalnızca Instagram hesabında 31 milyon takipçisi bulunan ünlü oyuncu, sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanıyor. Geçtiğimiz günlerde bir mücevherat markası tarafından İstanbul'da bir otelde düzenlenen 'Çin Yeni Yılı' kutlamasına katılan ünlü oyuncu, kıyafetini sosyal medya hesabından paylaştı. Yaptığı paylaşım ile kısa süre içerisinde gündem olan Hande Erçel, tarzıyla sevenlerinden tam not aldı.

Hande Erçel leopar kombini

Hande Erçel leopar kombini

TARZIYLA ODAK NOKTASI OLDU!

Lüks bir otelde düzenlenen 'Çin Yeni Yılı' kutlamasına leopar desenli elbisesiyle katılan Hande Erçel, ayrıca kullandığı aksesuarlar ile de dikkat çekti. Davet sırasında maxi boy dekoltesiz bir elbise tercih eden Hande Erçel, elbisesini siyah uzun topuklu botlar ve gold parça takılar ile kombinledi. Gold parçaların ön plana çıktığı kombinde üzerine siyah saten oversize bir ceket alan ünlü oyuncu, ayrıca ceketinde takılarıyla aynı tonda kullandığı broş ile göz kamaştırıcıydı. 

Hande Erçel yeni yıl daveti

Hande Erçel yeni yıl daveti

KOMBİNİN FİYATI MERAK KONUSU OLDU!

Saçlarını alttan zarif bir topuz modeli ve doğal bir makyaj tercih eden Hande Erçel, sosyal medya paylaşımları ile takipçilerinden büyük beğeni aldı. Kıyafeti ve takılarının ise fiyatı merak konusu oldu. Sosyal medyada şıklığıyla büyük beğeni alan Hande Erçel'in davet sırasında giydiği elbisesinin, ünlü bir markaya ait olduğu ortaya çıktı. Kombinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

Hande Erçel davet kombini

Hande Erçel davet kombini

GÖRÜNÜMÜNÜN DEĞERİ 196 BİN TL!

Hande Erçel'in elbisesi için 21 bin, çantası için 68 bin, botları için 51 bin, bilekliği için 26 bin, küpeleri için ise 30 bin TL ödediği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu zarif görünümü için toplamda 196 bin TL harcadı.

İşte, Hande Erçel'in dikkat çeken leopar tarzı; 

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Hande Erçel

Yasemin Özilhan’ın kıyafeti sosyal medyada gündem oldu! Elbisesinin fiyatı hayrete düşürdü

İLİŞKİLİ HABER

Yasemin Özilhan’ın kıyafeti sosyal medyada gündem oldu! Elbisesinin fiyatı hayrete düşürdü

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0