Beren Saat'in kıyafeti sosyal medyada olay oldu! "Pijama mı?"

Geçtiğimiz aylarda dijital platformlarda yer alan İstanbul İçin Son Çağrı filmindeki oyunculuk performansıyla büyük ses getiren ünlü oyuncu Beren Saat, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu. Eşi Kenan Doğulu'ya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti konseri sırasında eşlik eden ünlü oyuncu, yapılan paylaşımlar üzerine sosyal medyada tartışmaya neden oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performansları ile oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Beren Saat, bu kez kıyafetiyle tartışma konusu oldu. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde eşi Kenan Doğulu'ya eşlik ederek KKTC'de büyük bir organizasyon ile düzenlenen yeni yıl konserlerine katıldı. Eşinin konseri sırasında keyifli anlarını sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu giyindiği takım ile sosyal medyanın diline düştü. 

Beren Saat

Beren Saat

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde gerçekleşen konserin ardından eşi Beren Saat ile çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, yaptığı paylaşım üzerine olay oldu. Kısa süre içerisinde hızla yayılan gönderi ile Beren Saat'in kıyafet tercihi sosyal medyada büyük eleştiri topladı. Birçok kişi ünlü oyuncunun giydiği zarif takımı pijamaya benzetti. 

TAKIMIN FİYATI MERAK KONUSU OLDU!

Paylaşımın ardından tepki toplayan takımın fiyatı ise kısa süre içinde merak konusu haline geldi. Yapılan araştırmaların ardından ünlü oyuncunun ceketinin 23 bin 814 TL, pantolonunun ise 7 bin 618 TL olduğu öğrenildi. Beren Saat ise aldığı eleştiriler üzerine herhangi bir açıklamada bulunmadı. 

İşte, ünlü oyuncunun olay olan pembe saten takımı...

Beren Saat ve Kenan Doğulu

Beren Saat ve Kenan Doğulu

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0