Buse Terim'in paylaşımı sosyal medyanın diline düştü! "At toynağı gibi..."

Yaptığı marka işbirlikleriyle adından sık sık bahsettiren ünlü teknik direktör Fatih Terim'in kızı Buse Terim, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf üzerine gündeme geldi. Her paylaşımında kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum alan Buse Terim, bu kez ayakkabılarıyla sosyal medyanın diline düştü.

Sosyal medyada oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Buse Terim, geçtiğimiz yıllarda 7 ayda 25 kilo vererek dikkat çekmişti. Yer aldığı sosyal medya içerikleri ve takipçileri ile aralarında geçen diyaloglarla sık sık gündeme gelen ünlü isim, bu kez bir moda faciasına sebep oldu. Sosyal medya hesabından kombinini takipçileriyle paylaşan Buse Terim, giydiği ayakkabılar ile adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. 

Buse Terim

Buse Terim

AYAKKABILARIYLA SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ!

Paylaşımı sırasında taş rengi takım elbise tercih eden Buse Terim, altına parmak arası terlikleri andıran kahverengi bir topuklu bot giyindi. Beyaz body'sini beyaz çanta ve beyaz saç aksesuarı ile tamamlayan ünlü isim, ayakkabılarının görünümü üzerine sosyal medyada gündem oldu. 

Buse Terim

Buse Terim

"KEÇİ TOYNAĞI GİBİ"

Paylaşımını yaptıktan kısa bir süre sonra adeta eleştiri yağmuruna tutulan ünlü isim, 'Toynak şeklinde bir ayakkabıyı giymekten ne anlıyorsunuz?', 'Ayakkabılar keçi toynağı gibi', 'Ya neden diye sormadan duramıyorum', 'Bu ne ya?, 'Bu nasıl moda? At toynağı gibi.' şeklinde binlerce yorum aldı. Buse Terim ise gelen eleştirilere yalnızca beğenerek cevap verdi. 

İşte, Buse Terim'in o paylaşımı...

 Buse Terim ayakkabı

Buse Terim ayakkabı

 Buse Terim ayakkabı

Buse Terim ayakkabı

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 5

Tepki 3 ay önce

Yorum yapmayayım,ne varmış eleştirilecek dedim ama,görünce bu kadar da olmaz dedirten cinsten..!?

arkadaş 3 ay önce

gibisi fazla, özelliği o herhalde

misafir 3 ay önce

pagan ayakkabısı

murthan 3 ay önce

estetik her kadını birbirine benzer yaptı kendine has özellikleri kalmadı

ismial 3 ay önce

Herbiden at ayağı gibi olmuş.