Çanta tasarımı bu kez sosyal medyanın diline düştü! Eleştiriler çığ gibi büyüyor

Lüks moda markası Louis Vuitton, çıkardığı yeni tasarımlarıyla moda dünyasına yön vermeye devam ediyor. Üst segment bir marka olan Louis Vuitton, bu defa sosyal medyanın diline düştü. Geçtiğimiz gün tanıttığı çanta tasarımı ile gündeme gelen Louis Vuitton markası, 'Sandviç Çanta' tasarımı ile görenleri hayrete düşürdü.

Ünlü Fransız moda evi Louis Vuitton çıkardığı yeni tasarımları geçtiğimiz günlerde tanıttı. Moda dünyasına yön veren girişimleriyle adından sık sık bahsettiren ünlü marka bu defa yeni tasarımıyla gündem oldu.  Louis Vuitton markasının çıkardığı yeni tasarım 'Sandviç Çantası', özellikle fiyatıyla ağızları açık bıraktı.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

FİYATI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Fransız lüks moda evinin Pharrell Williams işbirliği ile sunduğu 'Sandviç Çantası' yayınlanmasından kısa bir süre sonra gündem oldu. İnek derisinden üretilen ve klasik bir sandviç saklama poşeti gibi görünen bu tasarımın fiyatı ise duyanları hayrete düşürdü. Üzerinde Louis Vuitton ambleminin yer aldığı çanta tasarımına 90 bin TL değer biçildi. İlginç tasarımları ve sunuş tarzıyla sıkça gündeme gelen Louis Vuitton, tasarımın yayınlanmasının ardından adeta eleştiri yağmuruna tutuldu. 

İşte, Louis Vuitton markasının Sandviç Çantası...

Louis Vuitton Sandviç Çantası

Louis Vuitton Sandviç Çantası
Louis Vuitton Sandviç Çantası
Louis Vuitton Sandviç Çantası

Louis Vuitton Sandviç Çantası

Louis Vuitton Sandviç Çantası

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0