Fahriye Evcen'den kar pozları! Ünlü oyuncunun kayak tulumu hayrete düşürdü

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, bu kez ailesiyle birlikte gittiği kar tatiliyle gündeme geldi. Ünlü oyuncunun kayak yaparken giydiği kombin sosyal medyada merak konusu oldu. Kombinin değeri ise dudak uçuklatan cinsten.

Yer aldığı başarılı projelerde gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra eşi Burak Özçivit ve oğullarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oğulları ve eşiyle birlikte kar tatiline çıkan ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte geçirdiği eğlenceli anları takipçileriyle paylaştı. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımların ardından Fahriye Evcen'in kayak tulumu büyük beğeni aldı. Modaya dair yaptığı marka işbirlikleri ile bilinen ünlü oyuncunun kar tulumu sosyal medyada merak konusu oldu. 

 Fahriye Evcen kayak tulumu

Fahriye Evcen kayak tulumu

KAYAK TULUMUNUN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI!

2017 yılında meslektaşı Burak Özçivit ile dünya evine giren ünlü oyuncu Fahriye Evcen şimdilerde iki çocuk annesi. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra yaptığı reklam anlaşmalarıyla da adından sık sık bahsettiren Fahriye Evcen'in kar tatilinden peş peşe yaptığı paylaşımlar sırasında giydiği kıyafetler sosyal medyada dikkat çekti. Ünlü oyuncunun giyindiği kayak tulumunun Ela'f İstanbul markasına ait olduğu ve fiyatının ise 15.000,00 TL olduğu öğrenildi. 

 Fahriye Evcen kayak tulumu

Fahriye Evcen kayak tulumu

KOMBİNİ ÇOK BEĞENİLDİ!

Eğlenceli desenli özel tasarım kayak tulumunu büyük beyaz kürk bir şapkayla kombinleyen ünlü oyuncu, doğal tonlarda yaptığı makyajı ve fiziğiyle de sosyal medyada büyük beğeni topladı. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa süre içerisinde adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

İşte, ünlü oyuncunun o paylaşımları...

 Fahriye Evcen kayak tulumu

Fahriye Evcen kayak tulumu
 Fahriye Evcen kayak tulumu
Fahriye Evcen kayak tulumu

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 2

Cemaldemir 3 ay önce

Kim bu ben bu bayani hic görmedim ve tanimiyorum

Cemaldemir 3 ay önce

Kim bu bayan ben bu bayani hic görmedim ve tanimiyorum