Nilperi Şahinkaya'dan 'şirinler köyüne gidiyorum' kombini! Yalnızca ceketinin değeri...

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra espritüel tavrı ve samimiyetiyle büyük beğeni alan ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz gün yaptığı bir sosyal medya paylaşımı üzerine gündeme geldi. Oldukça dikkat çekici bir kıyafetle boy gösteren ünlü oyuncu, tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Uzun zamandır televizyon yapımları yerine dijital yapımlarda yer almayı tercih eden ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, şimdilerde Senden Önce adlı televizyon dizisiyle ekranlara dönmek için hazırlanıyor. Yer aldığı popüler yapımların yanı sıra yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu, bu kez geçtiğimiz günlerde yaptığı bir kombin ile dikkat çekti. 

 Nilperi Şahinkaya

Nilperi Şahinkaya

TARZINI DEĞİŞTİRDİ!

Yeni televizyon projesi için saçlarını oldukça açık bir sarıya boyatan ünlü oyuncu, yaptığı imaj değişikliği ile takipçilerinden büyük beğeni almıştı. Geçtiğimiz günlerde vintage parçalardan oluşan bir kombinini takipçileriyle paylaşan Nilperi Şahinkaya, ceketiyle aynı tonlarda kullandığı makyajı ve stiliyle sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

 Nilperi Şahinkaya kombin

Nilperi Şahinkaya kombin

"ŞİRİNLER KÖYÜNE GİDİYORUM"

Kombini sırasında leopar desenli rugan topuklu ayakkabılarını aynı desende mini bir çantayla kullanan ünlü oyuncu, paylaşımına "Gidiyorum buralardan şirinler köyüne gidiyorum köyün kötü kadını olucam" notunu düştü. Kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı ile ünlü oyuncu sevenlerinden tam not aldı.

 Nilperi Şahinkaya kombin

Nilperi Şahinkaya kombin

CEKETİN FİYATI MERAK KONUSU OLDU!

Sosyal medyada şıklığıyla büyük beğeni alan Nilperi Şahinkaya'nın paylaşımı sırasında giydiği bebe yaka vintage ceket kısa süre içerisinde merak konusu oldu. Sculpture markasına ait ceketin fiyatı ise dudak uçuklattı. Özel tasarımı ve detaylarıyla ön plana çıkan ceketin 8.500,00 TL olduğu öğrenildi.  

Bergüzar Korel'den kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!"Vücuda irmik ya da kum dökülmüş hissi "

İLİŞKİLİ HABER

Bergüzar Korel'den kötü haberi sosyal medyadan duyurdu!"Vücuda irmik ya da kum dökülmüş hissi "
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0