Maldivler'de giydiği elbise olay olmuştu! Yasemin Özilhan'dan lüks eşofman kombini

Bir dönemin reyting rekorl​arı kıran dizisi Doktorlar'da 'Ela' karakteriyle tanınan Yasemin Özilhan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Lüks yaşantısına dair sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşım yapan Yasemin Özilhan, bu kez oldukça dikkat çekici bir kıyafetle boy gösterdi. Ünlü oyuncunun ceketi, kısa süre içerisinde sosyal medyada merak konusu oldu.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar ile sık sık dikkat çeken ünlü oyuncu Yasemin Özilhan, ünlü iş adamı İzzet Özilhan ile evliliğinin ardından oyunculuk kariyerine ara vermişti. Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlar ile kazanç elde eden ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir kombini takipçileriyle paylaştı. Yaptığı kombin ile oldukça sportif bir görünüm elde eden ünlü oyuncu, kombininde kullandığı deri ceketi ile sosyal medyada gündem oldu.

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

KOMBİNİN DEĞERİ MERAK KONUSU OLDU!

Maxi boy wide leg beyaz eşofmanını iki yandan ördüğü saçları ile kullanan ünlü oyuncu, görünümünü pantolonu ile aynı tonlarda kullandığı şapkası, vintage güneş gözlüğü ve Adidas markasına ait Samba model spor ayakkabıları ile tamamladı. Ceketinin içine yine pantolonuna uygun tonlarda gri yün pamuk karışımı bir bluz giymeyi tercih eden Yasemin Özilhan, görümünde siyah deri ceketini odak noktası olarak kullandı. 

Yasemin Özilhan eşofman kombin

Yasemin Özilhan eşofman kombin

YALNIZCA EŞOFMANI 15.705,00 TL!

Kışlık kombiniyle büyük beğeni alan Yasemin Özilhan'ın giydiği pantolonun WARDROBE.NYC markasına ait olduğu öğrenilirken ceketinin ise ŞİYAR AKBOĞA markasına ait olduğu ortaya çıktı. Wide leg beyaz eşofmanın fiyatı 15.705,00 TL iken oversize ceketin 17.500,00 TL olduğu öğrenildi. Kısa süre içerisinde hızla yayılan fotoğrafın ardından Yasemin Özilhan'ın kombini sosyal medyada olay oldu. 

Yasemin Özilhan eşofman kombin

Yasemin Özilhan eşofman kombin

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

antilaikbükücü 2 ay önce

iyi yere kapak atmış ucuza vermemiş kısaca normaldir bu tiplerin böyle yapması ateşleri bol olsun

abartı 2 ay önce

17.000 de para değil yani o kadar abartmayın. napsaydı defactoadn 1500 tl lik mi giyinseydi kullan at eşofmanları

serol 2 ay önce

bu insanlar bu kadar parayı nereden kazanıyor anlamıyorum

Selahattin UZUN 2 ay önce

Parası var giyinir Kime neki Yakışıyoda Helal olsun Yasemin hanım sana