Bu kez tarzıyla dikkat çekti! Çağla Şıkel'in kıyafeti sosyal medyada merak konusu oldu

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisindeki Sultan karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Çağla Şıkel, yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Instagram hesabından oldukça dikkat çekici bir kıyafetle boy gösteren ünlü oyuncu, bu kez tarzıyla sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra aynı zamanda mankenlik ve sunuculuk kariyerleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Çağla Şıkel, şimdilerde NOW ile ekranlara gelen Çağla ile Yeni Bir Gün programının sunuculuğunu yapıyor.  Aynı süreçte sosyal medya hesaplarını da oldukça aktif kullanan Çağla Şıkel, geçtiğimiz gün kombinini takipçileriyle paylaştı. Yaptığı paylaşım üzerine kısa süre içerisinde gündem olan ünlü oyuncu, elbisesiyle sevenlerinden tam not aldı.

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

TARZIYLA DİKKAT ÇEKTİ!

Bisiklet yaka siyah uzun elbisesini oldukça doğal tonlarda yaptığı makyajı ile ön plana çıkaran Çağla Şıkel, saçlarını düzleştirerek açık modelde kullanmayı tercih etti. Sırtındaki kare dekoltesi ve kumaş gül detayları ile dikkat çeken elbisesini leopar rugan topuklu ayakkabıları ile kombinleyen ünlü oyuncu sosyal medyada bu kez şıklığıyla büyük beğeni aldı. 

Çağla Şıkel kombini

Çağla Şıkel kombini

SOSYAL MEDYADA MERAK KONUSU OLDU!

Elbisesine ait detayları sosyal medyadan paylaşan Çağla Şıkel'in elbisesinin NOCTURNE markasına ait olduğu ve fiyatının 3.999,00 TL olduğu öğrenildi. Ünlü oyuncunun ayakkabıları ise PELİNİN AYAKKABILARI markasına ait ve fiyatı 999,00 TL! 

İşte, Çağla Şıkel'in o paylaşımları...

Çağla Şıkel paylaşımı

Çağla Şıkel paylaşımı
Çağla Şıkel paylaşımı
Çağla Şıkel paylaşımı

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0