Çağla Şıkel'den kar paylaşımı! Ünlü sunucunun kayak kıyafeti hayrete düşürdü

Bir döneme damgasını vuran Cennet Mahallesi dizisindeki Sultan karakteriyle tanınan ünlü sunucu Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde çıktığı kar tatilinden eğlenceli anlarını paylaşmıştı. Ünlü sunucu kıyafetinin değeri üzere sosyal medyada olay oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra aynı zamanda mankenlik ve sunuculuk kariyerleriyle de sık sık gündeme gelen ünlü sunucu Çağla Şıkel, şimdilerde NOW ile ekranlara gelen Çağla ile Yeni Bir Gün programının sunuculuğunu yapıyor.  Aynı süreçte sosyal medya hesaplarını da oldukça aktif kullanan Çağla Şıkel, geçtiğimiz günlerde ailesi ile birlikte kar tatiline çıkmıştı. Oğluyla kayak yaptığı eğlenceli anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sunucu, videoya kaydettiği anların yanı sıra giydiği mont ile de dikkatleri üzerine topladı.

ÜNLÜ BİR MARKAYA AİT ÇIKTI!

Kayak tatili sırasında oldukça dikkat çekici bir mont ile boy gösteren ünlü sunucu, multicolor montu ile sosyal medyada merak konusu oldu. Desenleri ve zıt renkleri ile ön plana çıkan montun OOPSCOOL markasına ait olduğu ortaya çıktı. Yaptığı paylaşımın ardından kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem olan ünlü sunucu, montu ve paylaştığı eğlenceli anlar ile büyük beğeni topladı. 

Çağla Şıkel

Çağla Şıkel

MONTUN FİYATI TARTIŞMA KONUSU OLDU!

Kapişon yakalı, diz altı ve cep detaylı olan multicolor şişme montun fiyatının
14.950,00 TL olduğu öğrenildi ve ardından fiyatı üzerine sosyal medyada tartışma konusu oldu. Kimi sosyal medya kullanıcıları yapısı gereği fiyatı için ideal olduğunu söylerken kimisi fiyatının abartı olduğunu dile getirdi. Ünlü sunucu sosyal medyada adeta yorum yağmuruna tutuldu. 

İsrail'in ipliğini pazara çıkaran İsrailli yönetmen Yuval Abraham'ı ölümle tehdit ediyorlar!

İLİŞKİLİ HABER

İsrail'in ipliğini pazara çıkaran İsrailli yönetmen Yuval Abraham'ı ölümle tehdit ediyorlar!
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0