Burcu Esmersoy kolunda bir servet taşıyor! Değeri hayrete düşürdü

Geçtiğimiz sene iş insanı Nazım Akmandil ile nikah masasına oturan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, ilk önce İtalya'da daha sonra İstanbul'da gerçekleştirdiği ihtişamlı düğünleriyle sık sık gündeme gelmişti. Ünlü sunucu bu kez yaptığı bir sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı. Ünlü sunucunun yalnızca aksesuarlarının değeri hayrete düşürdü.

Yer aldığı yapımlarda başarılı sunuculuğunun yanı sıra aynı zamanda mankenlik ve modellik kariyerleriyle de bilinen ünlü sunucu Burcu Esmersoy, yaptığı gayrimenkul yatırımlarının yanı sıra aldığı pahalı saatlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan ünlü sunucu, geçtiğimiz günlerde paylaştığı saat koleksiyonuyla sosyal medyada gündem oldu. Saat koleksiyonunda yer alan saatlerin fiyatları ise duyanları şaşkına çevirdi.

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

SAAT KOLEKSİYONU SERVET DEĞERİNDE!

Sosyal medyada en çok para kazanan ünlüler arasında yer alan ünlü sunucu, saat koleksiyonuna yeni bir parça daha ekledi. Saat koleksiyonunda 200 bin dolarlık Patek Philippe Nautilus, 60 bin euroluk Rolex Oyster Perpetual, 40 bin dolarlık Rolex Oyster ve 12 bin euroluk Rolex Air King marka saatleri bulunduğu bilinen Burcu Esmersoy, bukez 60 bin euro yani 2 milyon 100 bin lira değerinde lüks marka bir saat daha aldı. 

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

Saat koleksiyonunun toplam değeri 10 milyon 250 bin TL olan ünlü sunucunun yaptığı paylaşım sırasında servet değerindeki saatiyle bileğini süsledi.

Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0