Merve Dizdar'dan olay olan yeni görünüm! Tarzıyla sürekli eleştiri alıyordu

Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Merve Dizdar, bu kez oyunculuğuyla değil giydikleri üzerine gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde bir kozmetik markasının davetine katılan ünlü oyuncu, tarzıyla gecenin odak noktası oldu.

Ünlü oyuncu Merve Dizdar, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz gün dünyaca ünlü kozmetik markasının davetine katılan ünlü oyuncu, organizasyona dair görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı. Tarzıyla sık sık eleştiri toplayan ünlü oyuncu, bu kez sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu. 

Festival tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Merve Dizdar yine rüküşİLİŞKİLİ HABERFestival tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Merve Dizdar yine rüküş

FESTİVAL TARZI GÜNDEM OLMUŞTU!

Şimdilerde Star TV'de yayınlanan ekranların sevilen dizisi Ömer'de rol alan Merve Dizdar, davet sırasında siyah maxi boy saten bir elbise tercih etti. Tül etek detayı ile ön plana çıkan elbiseyi pırlanta aksesuarlar ile değerlendiren ünlü oyuncu, saçlarını açık haliyle kullanarak görünümünde doğal tonlarda makyaj tercih etti. Paylaşımına "Heyecan, mutluluk, kutlama… Bu geceye beni hazırladıkları için güzel ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ederim." şeklinde not düşen ünlü oyuncu, kısa süre içerisinde hızla yayılan paylaşımı üzerine sosyal medyada büyük beğeni aldı. 

 Merve Dizdar

Merve Dizdar

ELBİSESİNİN FİYATI MERAK KONUSU OLDU!

Tarzıyla gecenin dikkat çekici isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu, paylaşımının ardından sosyal medyada merak konusu oldu. Dünyaca ünlü JACQUEMUS markasına ait olduğu öğrenilen elbisenin fiyatı ise 48.298,00 TL!

İşte, ünlü oyuncunun davet tarzı...

 Merve Dizdar paylaşımı

Merve Dizdar paylaşımı
 Merve Dizdar paylaşımı
Merve Dizdar paylaşımı
 Merve Dizdar paylaşımı
Merve Dizdar paylaşımı

ETİKETLER

Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0