Cate Blanchett'ten dikkat çeken Filistin mesajı! Cannes kırmızı halısında...

Yüzüklerin Efendisi filmindeki rolüyle hafızalara kazınan dünyaca ünlü aktris Cate Blanchett, bu kez oyunculuğu ile değil Cannes kırmızı halısına damga vuran Filistin mesajıyla dikkatleri üzerine topladı. Festivalin kırmızı halı seremonisinde Filistin bayrağının renkleri olan siyah, yeşil ve beyaz ile boy gösteren ünlü oyuncu Gazze'ye yönelik verdiği destek mesajıyla sosyal medyada gündem oldu.

Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra yapımcılığıyla da sık sık gündeme gelen Avustralyalı aktris ve yapımcı Cate Blanchett, geçtiğimiz günlerde birbirinden iddialı filmlerin Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'nde boy gösterdi. Kırmızı halıda yürüdüğü anları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, iddialı elbisesi ve verdiği mesaj ile dikkatleri üzerine topladı. 

Cate Blanchett Yüzüklerin Efendisi

Cate Blanchett Yüzüklerin Efendisi

FİLİSTİN'DE YAŞANANLARA DİKKAT ÇEKTİ!

Elizabeth Stewart imzalı özel tasarım elbisesinde Filistin bayrağının renkleri olan siyah, yeşil ve beyazı tercih eden Cate Blanchett, Cannes Film Festivali'nin kırmızı halı seremonisinde 7 Ekim'den bu yana Gazze'de yaşanan zulmü duyurdu. 

Cate Blanchett

Cate Blanchett

SOSYAL MEDYADA ADETA BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU!

Boykot edilen ünlü isimlerin aksine her fırsatta Gazze'deki zulmü duyuran Cate Blanchett, Cannes Film Festivali görünümüyle geceye damga vuran isimler arasında yer aldı. Ünlü oyuncunun Gazze'ye destek mesajı vermiş olması, sosyal medyada adeta beğeni yağmuruna tutuldu.

İşte, Cate Blanchett'in o elbisesi...

 Cate Blanchett Cannes

Cate Blanchett Cannes
 Cate Blanchett Cannes
Cate Blanchett Cannes
 Cate Blanchett Cannes
Cate Blanchett Cannes
 Cate Blanchett Cannes
Cate Blanchett Cannes
 Cate Blanchett Cannes
Cate Blanchett Cannes

Ünlü oyuncudan dikkat çeken Filistin mesajı!  Jasmine Trinca Cannes'da böyle duyurdu

İLİŞKİLİ HABER

Ünlü oyuncudan dikkat çeken Filistin mesajı! Jasmine Trinca Cannes'da böyle duyurdu
Meryem Türk Yasemin.com - Editör
Yasemin - Meryem Türk

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi’nden çift anadal programıyla 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli marka ve reklam ajanslarında metin ve senaryo yazarı olarak görev aldıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Pek çok özel haber ve röportaja imza attı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0