Hintli oyuncu Kani Kusruti'den Cannesda Filistine anlamlı destek!

Hintli aktris Kani Kusruti, Filistin'in sembolü haline gelen karpuz dilimi şeklindeki çantası ile Cannes film Festivali’nde Gazze’ye destek verdi. O anlar sosyal medya üzerinde "destek vermek isteyen yasaklara rağmen bir yol buluyor" şeklinde yorumlandı.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali devam ediyor. "All We Imagine as Light" filminin festival kapsamında gerçekleştirilen prömiyerine Fransız yapımcılar Julien Graff ile Thomas Hakim, Hint ortak yapımcılar Zico Maitra ve Ranabir Das, Hint oyuncular Hridhu Haroon, Divya Prabha, Kani Kusruti, Chhaya Kadam ve Hint yönetmen Payal Kapadia katıldı.

77. Cannes Film Festivali'nde Hint aktris Kani Kusruti'nin Filistin'in sembolü haline gelen karpuz dilimi şeklindeki yeşil-kırmızı-siyah-beyaz çantası dikkat çekti. 

ETİKETLER

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0