Togg ne demek? Togg açılımı nedir?

Yerli otomobil TOGG, otomobil tutkunlarından tam puan alırken birçok kişi "Togg" kelimesinin anlamını arama motorlarında araştırmaya başladı. Peki Togg ne demek? Togg açılımı nedir? İşte tüm detaylar haberin devamında...

Türkiye'nin doğuştan elektrikli ilk yerli otomobili olan Togg için 29 Ekim 2022 tarihinde yapılan açıklamayla seri üretime başlanmıştı. 3 farklı versiyonu olan otomobilin fiyatı, aracın donanım özellikleri ve menzil değerine göre farklılık gösterse de 'T10X' ismi verilen C Segmenti SUV modelinin fiyatı açıklandı.

Togg araba

Togg araba

Başlangıç fiyatı 953 bin TL olarak duyurulan otomobilin donanım, menzil ve opsiyonel ilaveler ile birlikte fiyatının 1 milyon 215 bin TL arasında olması bekleniyor. Herkes tarafından heyecanla beklenen otomobille ilgili detaylar arama motorlarında hızla araştırılırken birçok kişi "Togg" kelimesinin anlamını merak etti. 

Togg anlamı

Togg anlamı

TOGG NE DEMEK? TOGG AÇILIMI NEDİR?

Togg kelimesinin açılımı "Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu" olarak açıklanmaktadır. Türkiye merkezli bir otomobil üretici şirket olan Togg, şimdiden birçok kişinin radarına girmeyi başardı.

Togg açılımı

Togg açılımı

Ebru Şallı'dan yürek yakan itiraf: Oğlum ölünce üzüntüden dişlerim kırılmıştı şimdi de...

İLİŞKİLİ HABER

Ebru Şallı'dan yürek yakan itiraf: Oğlum ölünce üzüntüden dişlerim kırılmıştı şimdi de...
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0