Canan Karatay en sağlıklı yemeği açıkladı!

Ünlü İç Hastalıklar ve Kardioloji Uzmanı, Prof. Dr. Canan Karatay Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasından doğru beslenme hakkında açıklamalar yapan Karatay, yöresel bir bitki olan ışkının sağlığa faydalarından bahsetti.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı ziyaret eden Canan Karatay, sağlık açısından önemli faydaları ile bilinen ışkını tanıttı. Karatay, ışkını bir muz gibi soyarak çiğ bir şekilde kameralar karşısında tüketti. Karatay ışkın hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Üzerine yumurta gelince dünyanın en sağlıklı yemeğidir. Bir kere antioksidan, vitamin, C vitamini dolu."

Sözlerini sürdüren Karatay şunları da ekledi: "Kalp dostu ama tek başına kalp dostu da değil. Beyin, troit, kalp, karaciğer dostu."

Canan Karatay'dan Ramazan ayına özel tavsiyeler

İLİŞKİLİ HABER

Canan Karatay'dan Ramazan ayına özel tavsiyeler

BİR YORUM YAPIN 9

Sengul kcg 5 yıl önce

Kanser hastalarında bağısıklık sistemini güclendiren dağda yetisen bir meyve ışkın

Toplam 1 beğeni

zafer gülten 5 yıl önce

Canan hanım,zaten bu ürün semt pazarlarına geliyor,ama sen böyle reklamını yapınca pazarcılar fiatını ikiye,üçe katlıyacak,fakir fukara sofrasına koyduğu bir yemekten olacak.

Toplam 4 beğeni

Sule 5 yıl önce

Anlatmasın mı faydalarını

Toplam 3 Beğeni

Sengul kcg 5 yıl önce

Kanser hastalığina çok iyi geldifini biliyorum dağ bitkisi adı ısgın

Toplam 1 beğeni

Elazığlı 5 yıl önce

Tunceli dağlarında Elazığ dağlarında kar altında yetişen bir bitki ve tamamen doğal olan bir üründür. Çok sağlıklı keşke üretimini yapsalar boş soğuk dağları ısa tohumlarını atıp da bol bol ışın yetişse.

Fatma 5 yıl önce

Cok dogru tadıda cok guzel

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun