Et beni koparmak zararlı mıdır?

Et beni, estetik açıdan hoş bir görüntü vermediğinden özellikle kadınlar tarafından istenmez. Bu nedenle kişiler et benlerinden kurtulmak için çeşitli yöntemler denerler. Peki, et beni koparmak zararlı mıdır? İşte et ben hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık...

Et beni, cilt renginden daha koyu ve kabarık şekiller olarak görülür. Hormonal dengesizlik, hamilelik, menopoz, enfeksiyonlar, kiloda ani düşüş ve çıkışlar gibi durumlar et benlerinin ortaya çıkmasına neden olur. Aynı zamanda bağışıklık sisteminin zayıf olması ve streste et benlerinin çıkmasında etkilidir. 

ET BENLERİNİ KOPARMAK ZARARLI MIDIR?

Et benleri genellikle ter bezlerinin olduğu bölgelerde çıkar. Estetik görünüşü bozduğu için; çekme, sıkma ve çevirerek koparma gibi yöntemlerle benlerden kurtulmak istenir. Ancak bu yöntemler ciddi cilt rahatsızlıklarına neden olduğundan uzmanlar bu yöntemleri tavsiye etmemektedir. Et benlerini alma doktor kontrolün de steril ortamda yapılmalıdır. Et beni koparma işlemi hastanede dört farklı şekilde yapılır;

- Radyo frekansı

- Buharlaşma

- Ameliyat ile et beni alma

- Enjektör ile alma 

ET BENLERİNE DOĞAL ÇÖZÜM

Küçük et benlerinden doğal yöntemle de kurtulabilirsiniz.

SARIMSAK KARIŞIMI

3 diş sarımsak ve 4 tane karanfili blendırdan geçirin. Püre haline gelen karışımı et benlerine sürün ve üzerini bantla kapatın, yarım saat bekledikten sonra bandı kaldırın. Bu uygulamayı et beni düşene kadar deneyebilirsiniz.

Çağla Şıkel'i kızdıran yorum!

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel'i kızdıran yorum!
Karbonatlı suyun faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Karbonatlı suyun faydaları nelerdir?

BİR YORUM YAPIN 7

Yavuzvural42 3 yıl önce

Benim boyun bolgemde cikti 3 tane ben ince ip ile kokunden baglattim biraz aci oluyor ama sonrasi aci yok 5 gunde uclari kurudu tahminim 5 gun sonra kopar yani 10 gunde kurtuluyorum inanmayana resimlerini gosterebilirim iste ve kurtul

Toplam 1 beğeni

Misafir 3 yıl önce

Benim et beni kendiliğinden koptu. Büyük ihtimal sürtmeden dolayı zamanla incelmiş ve kanama yapmadan koptu. Tehlikeli mi?

Toplam 1 beğeni

Sakaryalı Mustafa 5 yıl önce

Tecrübem şöyleki; Olgunlaşmamış meyve veya yaprak koparılıp çıkan süt siğile sürülür.Kaşınacaktır ancak yıkanıp silinmeyecektir. 8-10günde siğil dökülür.

Toplam 1 beğeni

PALA 5 yıl önce

Et benlerinin üzerine henüz olmamış koparttığınız incirin sap kısmındaki beyaz sütünü günde 1-2 defa sürün, 3-4 güne kalmaz kararıp kendi kendine düşer. Biraz kaşındırır ama alışırsınız. Ben kendim denedim, sizde şaşıracaksınız.

Toplam 10 beğeni

T. K 5 yıl önce

Her cilde uygun değil ama benim cildimi yaktı

Toplam 1 Beğeni

ORHAN 5 yıl önce

TaM İSABET.BİZZAT TECRÜBE EDİLMİŞTİR.OLGUNLAŞMAMIŞ İNCİRİN SÜTTÜ OLACAK

Toplam 4 Beğeni

Selman 5 yıl önce

Kardeşim kesinlikle haklısın özellikle halk arasında siğil tabir edilen et benleri için en doğal tedavidir. Bizzat test edilmiştir.

Toplam 4 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun