Canan Karatay'ın önerdiği tek ekmek yok satıyor!

Geçmişten günümüze sadece Türkiye'de Kastamonu'da üretilen siyez buğdayı ekmeği Canan Karatay'ın tek ekmek olma özelliğini taşıyor.

Ekmek düşmanı olarak bilinen ve ekmeğin çok zararlı bir yiyecek olduğunu sık sık gündeme getiren Prof. Dr. Canan Karatay, siyez buğdayından üretilen ekmeğin tüketilmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Karatay, siyez ekmeğinde kullanılan buğdayın genetiği değiştirilmemiş tek buğday olduğunu ve bu ekmeğin içindeki şeker oranının düşük, bayatlamaya veya küflenmeye karşı daha dayanıklı olduğunu ifade etti. Karatay'ın siyez buğdayı ekmeğini zararlı olmadığını ifade ettikten sonra siyez ekmeği satışları arttı.Ayrıca bağırsaklara da iyi geldiği için gün geçtikçe ekmeğe olan talep artıyor.

Renkli banyo tuzu nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Renkli banyo tuzu nasıl yapılır?
Kahve filtresiyle cam silinir mi?

İLİŞKİLİ HABER

Kahve filtresiyle cam silinir mi?
Eğitim aşkı tüm kadınlara ilham kaynağı oldu

İLİŞKİLİ HABER

Eğitim aşkı tüm kadınlara ilham kaynağı oldu
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 19

Aycan 5 yıl önce

Sirez ne demek?

Toplam 1 beğeni

hasan 5 yıl önce

üç güne kalmaz sahtesini üretip piyasaya sunarlar...

Toplam 15 beğeni

Mustafa 5 yıl önce

Aynen öyle sahtesini yapıp fahiş fiyata satarlar

Toplam 3 Beğeni

Metin Mert 5 yıl önce

Hocam, sakın endüstrinin tuzaklarına düşmeyin. Bu millet önce Allaha sonra da sizin gibi mesleğini kazanç kapısı yapmamış olan bilim insanlarına güveniyor. Ama bu gıda endüstrisi çok arsız. Size şu ürünün de reklamını yapalım şu kadar para diye gelebilirler. Lütfen tenezzül etmeyin. Bir milletin duasını almak çok daha karlıdır sizin için unutmayın. Allah ömrünüzü uzun eylesin inşallah...

Toplam 14 beğeni

Nur 5 yıl önce

Siyez buğdayından yapılan bulgurla bir de ekşili pilav yemenizi öneririm.

Toplam 6 beğeni

Farah 5 yıl önce

Eksili pilav nedir?

Toplam 0 Beğeni

yunus 5 yıl önce

Araştırın, Ankara'da bir firma üretiyor haftanın belirli günlerinde çıkarıp kargo ile gönderiyor alışırsanız faydasını görürsünüz 1 ay tüketimden sonra karaciğer değerlerini minumum düzeye indiriyor,fit oluyorsunuz.Kilo olayındaki baş aktör tamamen ekmek,şeker,un.Tuzu azaltın birde aktivite(yüürüyüş).

Toplam 10 beğeni

Ertan 5 yıl önce

Reklam kokan hareketler bunlar sanki

Toplam 0 Beğeni

Ayße 5 yıl önce

Firmanın adini yazarsaniz seviniriz

Toplam 0 Beğeni

Mustafa 5 yıl önce

Hangi firma bilgi verirseniz sevinirim

Toplam 1 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun