Günde 6 fincan kahve içerseniz ne olur?

Kahvenin faydası olduğu kadar zararı da olduğu bilinen bir gerçektir. Peki, günde 6 fincan kahve içerseniz ne olur? Sizler için yapılan araştırmalarda günde altı fincan kahvenin neden olduğu durumları araştırdık. İşte "günde altı fincan kahve içerseniz ne olur?" sorusunun cevabı...

Uzmanların yarar ve zarar olarak ikiye ayrıldıkları kahve hakkındaki tartışmalar halen devam ederken kahvenin içinde bulunan kafeine dair bir araştırma yapıldı. 10 bin insanın katılımı ile yapılan 10 yıllık araştırma sonuçları ortaya çıktı. Araştırma sonucu ise bilim dünyasını şaşırttı.

KAHVE ERKEN ÖLÜMÜ ÖNLÜYOR

Sonuçlara göre ne kadar çok kahve içerseniz o kadar çok bunama, kanser ve kalp hatalıkları gibi kronik hastalıklara yakalanma riskinin azaldığı gözlemlenmiştir. Ayrıca günde 6 fincan kahvenin erken ölüm oranını yüzde 16'ya kadar azalttığı ortaya çıkmıştır. Araştırma kesin olarak bitmemesinin nedeni ise ömrü uzatan maddenin ne olduğu halen tespit edilmemesidir. Aynı zamanda yaşlanma karşıtı maddenin kafein değil kahvenin özünde bulunan polifenollerin etki ediyor olabileceği düşünülüyor.

Ayak tırnak mantarına doğal tedaviler

İLİŞKİLİ HABER

Ayak tırnak mantarına doğal tedaviler
Ferahlatarak zayıflatan detoks tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Ferahlatarak zayıflatan detoks tarifi
Maskara sürmenin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Maskara sürmenin püf noktaları

BİR YORUM YAPIN 2

zafer gülten 5 yıl önce

yalnız kahve ve çayı az ve tek olarak için,kahvaltıda içmek yemekten kalsiyum alımını önlüyor,Osteberoz-kemik erimesi-ne sebeb oluyor. herşeyi kararında yapmak lazım.

Toplam 1 beğeni

HalitBinVelit 5 yıl önce

Günde 1 Fincan Kahve,nin iyi gelmediği hastalık yok.