Canan Karatay: Veganlık misyonerliktir

Canan Karatay, ekmekteki glamür maddesinin bağımlılık yaptığını açıkladı.

Yakın zamanda 'Vegan demek tahıl beyinli demek' diyerek eleştiri yağmuruna tutulan Prof. Dr. Canan Karatay, ekmeğin şişmesine neden olan glamür maddesinin bağımlılık yaptığını belirtti..

Ayrıca, "Vejetaryenlik bir yaşam biçimidir. Ancak veganlık, misyonerliktir” ifadesini kullanan Karatay, tüketilen ekmeğin beyinde morfin etkisi oluşturduğunu söyledi.

Gramür'ün mutluluk hissini verdiğine değinen Karatay, "Adeta morfin gibi bağımlılık yapıyor" diye konuştu. Gramürün tehlikesinin bununla sınırlı kalmadığını savunan Karatay, bu maddenin erkekte ve kadında kısırlığa, çocuklarda ise zeka geriliğine neden olduğunu vurguladı.

Emine Erdoğan'ın elbisesinde Osmanlı detayı!

İLİŞKİLİ HABER

Emine Erdoğan'ın elbisesinde Osmanlı detayı!

BİR YORUM YAPIN 4

ahmet 5 yıl önce

Hoca haklı günümüzde bitkilerde de GDO lu ürün sorunu yok mu? O halde et süt doğal değil denmesi yanlış çünkü günümüzde bitkilerde artık 100 yıl önceki bitkiler değil. O halde tüm gıdalar sorunlu. Ancak dikkat edin sadece et yememek değil veganlık. Süt yumurta hatta arıların bitkilerden topladığı bala bile karşılar. Dolayısıyla bu iş bir proje Eylül ayında Fransa'da kasaplara fiziki saldırı bile yaptılar. Hani çok hümanisttiler. Hayır tüm marjinal anlayışlar gibi saldırganlar.

Abdullah İhsen 5 yıl önce

Canan hoca çok güzel yerlere değiniyor, peki bizim gibi fakir olan insanlar ne yemeli, yediğimiz zaten bir ekmek var. Yemeği ekmeksiz yediğimiz zaman karnımız doymuyor, karnımızı doyurmak için 1 tabak yerine 2-3 tabak yememiz gerekecek. bir ailenin ekmek yemediğini düşünsenize, misalen 100 tl olan haftalık mutfak gideri olacak 200-300 tl. ekmek düşmanlığı değil de adam akıllı ekmek yapılması için çalışma yapılıp ekmekçilere dikte edilmesi gerek. selamlar.

Toplam 2 beğeni

Uzm.Dr.İzmir. 5 yıl önce

Asıl misyoner binlerce yıllık ekmeği elimizden almaya çalışan olmasın? Buğday zararlı yemeyin diyen insan, çiğ köfte çok yararlıdır, bol bol yiyin diyor. Çiğ köftenin % 99'u bulgur, yani buğday değil mi? Kendi ile bile çeliştiğini görmek istemiyor insanlar. Çünkü nefse hoş gelen şeyler duymak istiyorlar. Yalan da olsa.

Bilali 5 yıl önce

Doğuda ekmek yasaklansın.. sade ekmek yiyoruz ama nufus patlıyor.. yetkililere sesleniyorum.. lütfen lütfen.