Yasemin Özilhan'ın sağlıklı tarifi "Altın Sütü" gündem oldu! Hem hafif hem etkili

Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle adeta bir ikon haline gelen Yasemin Özilhan, evlendikten sonra oyunculuğu bıraktı ve kariyerine sosyal medya fenomeni olarak devam ediyor. Zaman zaman özel hayatından kesitler paylaşan ünlü isim bu kez yaptığı sağlıklı tarifiyle gündemde. İşte, Yasemin Özilhan'dan altın sütü tarifi...

Ünlü fenomen ve eski oyuncu Yasemin Özilhan lüks hayatıyla ve kıyafetleriyle sık sık gündem oluyor. Instagram hesabından ilgileri, sosyal aktiviteleri, kombinleri ve hazırladığı tarifleri paylaşan Özilhan, fit görüntüsü, spora ve beslenmeye önem vermesiyle de dikkat çekiyor. Ünlü isim sık sık birbirinden pratik ve sağlıklı tarifler hazırlıyor. Yasemin Özilhan, şimdi de basit malzemelerle 5 dakikada hazırlanabilen sağlıklı tarifiyle gündemde. İşte, Yasemin Özilhan'dan altın sütü tarifi...

Yasemin Özilhan

Yasemin Özilhan

YASEMİN ÖZİLHAN'DAN SAĞLIKLI TARİF: ALTIN SÜTÜ

Altın sütü 5 basit malzemeyle hazırlanıyor. Sadece badem sütü, zerdeçal, tarçın, esmer şeker, vanilyaya ihtiyacınız var. İşte, altın sütü malzemeleri:

altın sütü malzemeleri

altın sütü malzemeleri

  • 2 bardak badem sütü

  • 1 çay kaşığı zerdeçal

  • 1 yemek kaşığı esmer şeker

  • 1 çay kaşığı vanilya

  • 1 çay kaşığı tarçın

Altın sütü

Altın sütü

Tüm malzemeleri robottan geçirdikten sonra altın sütü hazır! Altın sütü, adını renginden alan sağlıklı ve pratik bir tarif.

Kenan Sofuoğlu'ndan oğlu Zayn'a 5. doğum gününde BMW sürprizi!

İLİŞKİLİ HABER

Kenan Sofuoğlu'ndan oğlu Zayn'a 5. doğum gününde BMW sürprizi!
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0