YASEMİN / 03.01.2024 14:09

O stand-up gösterisi büyük tepki topladı! Stand-up'çı kadın şimdi de dini kullandı

Sosyal medyada paylaşılan bir stand-up gösterisine ait görüntüler büyük tepki topladı. Din üzerinden gösteri yapan sözde komedyen kadın sözleriyle tepkilere sebep oldu.

DİNİ KULLANARAK GÖSTERİ YAPMAYA ÇALIŞTI!

Sözde komedyen kendisini izlemeye gelen seyircileri güldürebilmek adına oldukça çirkin bir yöntem deneyerek din üzerinden şu söylemleri dile getirdi:

"Z kuşağının bizi alt edemeyeceği bir nokta var. Biz seküler ailelerin Kur'an kursuna giden çocuklarıydık. Biz her masada varız yani, öbür dünya masasında da varız yani.. Ben de mesela şöyleyim... Ben eee agnostik miyim? Ateist miyim? Yani bir enerji var ama tam bilemiyorum falan... Hop! Bir musibet olduğu anda patlatırım duayı. Hem de öyle Sübhaneke falan değil yani Ayet-el Kürsi'den girerim. Yukarıdakini de etkilerim yani Allah'ı da etkilerim. Hatta o tarafta hamiliğini yapabiliriz yani z kuşağının gel biraz bu tarafa falan diye biz öyle bir nesiliz çünkü... Ya bizim y kuşağı şöyle bir kuşak ya bizde her şeyden 25 gram var çünkü buna mecburduk."

SIRADAKİ VİDEO
  • Yavhehe 11.01.2024 17:00 /

    dalga burada nerede denizde mi?

  • Mustafa 03.01.2024 16:23 /

    Kuran'la dalga geçen, oyun eğlence malzemesi yapanın imanı var mıdır ki? Üstelik, iman sınırlarına sığmayan pekçok davranış da var.

Son eklenen videolar daha fazla

popüler videolar daha fazla