O stand-up gösterisi büyük tepki topladı! Stand-up'çı kadın şimdi de dini kullandı

Sosyal medyada paylaşılan bir stand-up gösterisine ait görüntüler büyük tepki topladı. Din üzerinden gösteri yapan sözde komedyen kadın sözleriyle tepkilere sebep oldu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Diziler, filmler ve programlar derken; dinin alet edildiği alanlara bir de stand-up gösterileri eklendi. Güldürü üzerine kurulu olan bu gösterilerde İslam dininin konu malzemesi edilmesi büyük tepki çekti. Dini dalga geçebileceği bir eğlence malzemesi olarak ele alan sözde komedyen kadının komik olduğu düşüncesiyle din üzerinden yaptığı anlamsız gösteri "Dini bir stand-up gösterilene alet etmemişlerdi o da oldu" dedirtti.

DİNİ KULLANARAK GÖSTERİ YAPMAYA ÇALIŞTI!

Sözde komedyen kendisini izlemeye gelen seyircileri güldürebilmek adına oldukça çirkin bir yöntem deneyerek din üzerinden şu söylemleri dile getirdi:

"Z kuşağının bizi alt edemeyeceği bir nokta var. Biz seküler ailelerin Kur'an kursuna giden çocuklarıydık. Biz her masada varız yani, öbür dünya masasında da varız yani.. Ben de mesela şöyleyim... Ben eee agnostik miyim? Ateist miyim? Yani bir enerji var ama tam bilemiyorum falan... Hop! Bir musibet olduğu anda patlatırım duayı. Hem de öyle Sübhaneke falan değil yani Ayet-el Kürsi'den girerim. Yukarıdakini de etkilerim yani Allah'ı da etkilerim. Hatta o tarafta hamiliğini yapabiliriz yani z kuşağının gel biraz bu tarafa falan diye biz öyle bir nesiliz çünkü... Ya bizim y kuşağı şöyle bir kuşak ya bizde her şeyden 25 gram var çünkü buna mecburduk."

"DİNİ BİR STAND-UP GÖSTERİLERİNE ALET ETMEMİŞLERDİ O DA OLDU"

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepkilerin hedefi olurken sözde komedyen için "Dini bir stand-up gösterilene alet etmemişlerdi o da oldu. ‘Bir musibet gelince hoppp patlatırım Ayet-el Kürsi’yi, etkilerim yukardakini’!!!! Hayasız kadın…
Komik mi bu şimdi? Yok biz her masada vardık, öbür dünyaya da çalıştık! Her şeyden 25 gram var! pesss!!!! Komiklik değil rezillik!"
ifadeleri kullanıldı.

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'ın sezon maliyeti ağızları açık bıraktı!

İLİŞKİLİ HABER

Acun Ilıcalı açıkladı: Survivor'ın sezon maliyeti ağızları açık bıraktı!
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 4

Fani 3 ay önce

Yarım doktor candan yarım imam imandan edermiş. Bu da yarım imamla tanışmış olmalı. Yukarıda ki ne? Sanki üst katta oturan komşudan bahs ediyor? Cehalet başka bir şey.

kul ahmet 3 ay önce

kul ahmet derki abartmayın kendinize kendi dindarlığınıza bakın

TEK GEZEN 3 ay önce

SOYTARILAR ŞAKLABANLAR sizi

Mustafa ÖZ 3 ay önce

Başımıza taş yağacak, bu gidişle!