Kız çocuk hayali bunu yaptırdı

Brezilyalı bir çift kız çocuk sahibi olmak için 20 yıldır uğraşıyor. 13 çocuğun 13'ü de erkek olmasına rağmen çift denemekten vazgeçmiyor.

Irineu Cruz ile Jucicleide Silva isimli Brezilyalı çift 20 yıldır kız çocuk sahibi olmak için uğraşıyor. Ancak 20 yıllık çabanın karşılığında 13 oğulları var. Mirror'da yayınlanan habere göre çift, kızları olana kadar durmayacak.



Jucicleide'nin ilk hamileliğinde çift, bir anlaşma yaptı. Bütün oğullarının adını baba, bütün kızlarının adını anne koyacaktı. 13'ü de erkek olunca baba bütün çocuklara adları "R" ile başlayan  yıldız futbolcuların adlarını verdi.
Baba Irineu, oğullarından en azından birinin futbolcu olup Brezilya milli takımında oynamasını hayal ediyor. Her hafta sonu köyün futbol takımı ve kendi çocukları arasında maç organize ediyor, kendisi de hakem oluyor.
Bazen zorlandıklarını ancak kimsenin aç kalmadığını söyleyen anne Jucicleide, "Her öğle yemeğinde bir kilo pirinç, bir kilo fasulye ve büyük boy pakette makarna pişiriyorum. Bir ekmeğimiz varsa eşit parçalara kesip paylaşıyoruz. Neyse ki bütün çocuklarım iyi huylu." diye konuştu.

 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0