Tarık Akan hayatını kaybetti!

Yeşilçam'ın usta ismi Tarık Akan, 66 yaşında akciğer kanseri sonucu yaşamını yitirdi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE HABERE AİT GALERİ İÇİN TIKLAYIN GÖR

Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Vakfı'ndan yapılan açıklamaya göre, bir süredir akciğer kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Tarık Akan, İstanbul'da tedavi gördüğü özel hastanede yaşama veda etti.

TARIK AKAN KİMDİR?

Asıl adı Tahsin Tarık Üregil olan Tarık Akan, 13 Aralık 1949 yılında İstanbul'da bir abla ve bir ağabeyden sonra üçüncü çocuk olarak dünyaya geldi.

Tarık Akan, subay olan babası Yaşar Bey'in görevi nedeniyle Erzurum Dumlupınar İlkokulu'nda başladığı ilkokulu Kayseri'de tamamladı ve babasının emekliliğinden sonra ailesiyle İstanbul Bakırköy'de yaşamaya başladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi, Makine Yüksek Mühendisliği'nde okuyan Tarık Akan, ardından Gazetecilik Yüksek Okulu'na girdi ve bu bölümden mezun oldu.

BİR YORUM YAPIN 120

ömer 7 yıl önce

mekan cenet olsun

Hüseyin 7 yıl önce

Hakka yürüyen büyük usta...Allah rahmetle muamele eyler inşlh

dede 7 yıl önce

Allah hakettiğini bol etsin.

Toplam 2 beğeni

dede 7 yıl önce

bu yorumları ünlü olduğu için yapmıyoruz, ünlü olup dinden bihaber ateist gibi yaşayıp, insanları hakir ve hor gören o ne oldum delisi çoğu eroinman olan artistler imizin ölüm için ahiret için hazırlık yapmalarını, ölümden kaçış olmadığını hatırlatmak için yazıyoruz. ne ameli varsa Allah onunla muamele edecektir.

Toplam 3 beğeni

Abc 7 yıl önce

sonunda istedigi yere gitti

Toplam 1 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun