Kaçarak evlendiği eşi, döverek öldürdü

Adana'da 21 yaşındaki Şehriban Elmas, kocası tarafından dövülerek öldürüldü.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Şehriban Elmas, ailesini karşısına alarak kaçarak evlendiği kocası İzzettin Elmas tarafından dövülerek öldürüldü. İzzettin Elmas olay sonrası kaçtı, anne Keziban Elmas ise gözaltına alındı.

Balıkçılık yapan İzzettin Elmas ve ailesi, iddialara göre Şehriban Elmas'a bir süredir şiddet uyguluyordu. 6 aylık oğlu olan genç kadın eşinden ve ailesinden şiddet gördüğünü polise bildirdi.

Polis soruşturma başlatarak kadının kayınvalide ve kayınbabasına evine yaklaşmama cezası verdi.

Cezası biten aileden korkan kadın, kendi ailesini arayarak "Bunlar beni öldürecek. Sürekli benimle uğraşıyorlar" diyerek yanına çağırdı. Eve giden kız kardeşe, kadının kocası ve kayınvalidesi, herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Bunun üzerine kız kardeş evden ayrıldı.

Kızkardeşin evden ayrılmasıyla birlikte yaşanan tartışma sonrası Şehriban Elmas, evden kaçmak isteyince kocası onu feci şekilde darp etti. Kocasının elinden kurtulan kadın kendini dışarı attı ve bayıldı. Bunu gören çevredeki komşular ambulans ve polis çağırdı. Hastaneye kaldırılan genç kadın tüm çabalara rağmen kurtulamadı.

Adli tıp kurumunun yaptığı incelemelere göre, kadının vücudunda dayak izleri, boğazında ise tırnak izleri tespit etti. 

Kızının cenazesini teslim alan gözü yaşlı baba Celal Özdemir, "Kızım sevmişti. Kaçarak evlendiler. Ailece kızımı dövmüşler Daha önce de böyle tartışmaları olmuştu. İzzet'in bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyorum" dedi. 

BİR YORUM YAPIN 1

Karaktersiz 7 yıl önce

Kadınamı gücün yetiyor karaktersiz herif

Toplam 1 beğeni