Adanalı genç sosyal medyada fenomen oldu

Amerikalı ünlü oyuncu Scarlett Johansson ve Chris Evans Amerikan askerlerine moral vermek için Adana’da bulunan İncirlik Hava Üssü’nü ziyaret etti.

Adanalı bir genç de, İncirlik Üssü'ne giderek dünyaca ünlü isimlerle fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaştı. Ünlü isimlerle çektirdiği pozları sosyal medyada paylaşan gencin, bir video paylaşım sitesinde yaptığı yorum  sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı.

Takipçilerine Hollywood yıldızı Scarlett Johansson'un saat 7'de geleceğini öğrenince İncirlik Üssü'nde beklemeye başladığından bahseden Adanalı genç, ünlü isimlerin geldiği anda yanlarına gidemediğini sonrasında ise fırsatı değerlendirip ünlü isimlerin bulunduğu alana girdiğini anlattı.

Scarlett Johansson ile fotoğraf çektirmek için bu zorluklara katlandığını anlatan genç, "Scarlett'in yanında fotoğraf çekilmek için beklerden o beni fark etti ve elini belime attı. 'Sarılabilir miyim sana?' dedim, Kendi sarıldı o an hayat durdu benim için" diye yazdı.

 

Adanalı genç İncirlik'e izinle girmiş

İLİŞKİLİ HABER

Adanalı genç İncirlik'e izinle girmiş

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 15

Seco 7 yıl önce

Vay keko vay adamsın helalin var

Harbi 7 yıl önce

Ya adam sevdiği bir insanla fotoğraf çektirmiş demedik birakmamissiniz.Dini kurani herseyi katmissiniz ortaya...işte bu zihniyet yüzünden bu ülke bu durumda.Biraz kafanizi beyninizi degistirin artik.Kınayanların hepsi bunlari yaninda görse fotograf cektirmek için atmayacağı takla kalmaz....Çok boş seylere kafa yoruyorsunuz...

ali 7 yıl önce

Senin gibiler dini seylerden anlamaz sen kendi isine bak. Yarin huzuru mahserde kim ilerde kim geride gorursun. He sunuda diyim onlari gorsem donup ikinci defa bile bakmam herkesi kendinle karistirma

Özbey 7 yıl önce

sabah namazını kılıp öğle çıkmıştır sanırım.

Toplam 2 beğeni

Muri 7 yıl önce

Arkadaşlar adam seviyor demkki bunda ne sıkıntı var. şimdi yazmıssınız melek yazıyor falan filan Allahasen ne lakası var Allah insanları sevmeyin mi diyor? yaratılanı sev yaratandan ötürü. zaten adam onu Allah cc ile bir tutmamış. Belki adam aptesli namazlı bi arkadaş belki senden iyi yaşıyor islamı tanıyormusun? yok . ozaman böle müslümanlıgı savunuyorsan bir müslüman olarak gıybet yapmıcaksın. Batı hayranlığı olduğu sürece ülke ileri gitmez demişsiniz. Nealakası var? Adam türklerden iyi yapıyosa işini taktiredeceksin. Sen yapamıyosan yapanı kötülemeyeceksin daha iyisini yapmaya calısacaksın. Daha iyisdini yapamadığun sürece sende onlara hayran olarak bakarsın senin cocugunda ,torununda.

Toplam 3 beğeni

Muri 7 yıl önce

Kardeşim Allah tc NİSÂ-144: Ey iman edenler, mü'minleri bırakıp kâfirleri veliler edinmeyin. buyuruyor. Bu adam bu kişileri veli mi ediniyor? Peygamber efendimiz Irkçılığa (asabiyyeye) çağıran Bizden değildir; ırkçılık için savaşan Bizden değildir; ırkçılık üzere, asabiyye uğruna ölen Bizden değildir" demiştir. (Kaynak: Müslim, imare, 53) insanları iki kuruşluk kuran bilginle yanlış yönlendirme.

Toplam 1 Beğeni

Avrupa sever !! 7 yıl önce

Alkışlıyorum

Toplam 2 Beğeni

çok alakası var 7 yıl önce

Kişi ahirette sevdikleriyle beraberdir denilmiştir. Kuranda kafirleri dost edinmeyin yazıyor. Kim bir kavme benzemeye çalışırsa onlardan olmuştur denilmiştir. Sen onların çalışkanlıklarını, disiplinlerini örnek alabilirsin ama onları sevemezsin dost edinemezsin. Bilip bilmeden yorum yazma. Başımıza ne geldiyse böyle körü körüne batı hayranlığında geldi zaten.

Toplam 5 Beğeni

Turan 7 yıl önce

Başın göğe erdi mi?Bunların alayı düşmaaaan!

Toplam 8 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun