Hacca gitmek için yola çıktı ve...

Otostop çekerek ülkeyi gezen ve bindiği arabada fotoğraf makinesi unutan fenomen teyze Ayşe Kurucu fotoğraf makinesine kavuştu.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Ayder Yaylası'nda ayağa burkulduğu için Tülin-Emre Öztemel çiftinin arabasına binen Ayşe Kurucu, "Canım kızım" ismini koyduğu fotoğraf makinesini unuttu. 

Öztemel çifti fotoğraf makinesinin içinde Kurucu'nun dünyayı gezdiği ve bu gezintiyi fotoğrafladığını görünce resimleri sosyal medya hesaplarında paylaştı. Çift 5 ay boyunca Ayşe teyzeyi aradı ve sonunda buldu. İstanbul'da oturan aile makineyi teslim etmek için İzmir'e gitti.

Babasının şehitlik maaşı ile geçinen Ayşe Teyze parasını dünyaya gezerek harcıyor. Yurtdışına çıkmak için indirimli turlara katılan Ayşe teyze geri kalan ödemelerini kredi kartı ile gerçekleştirdiğini söyleyerek bu sayede 25 ülke gezdiğini belirtti.

Kendine "Hür kız" adını takan 3 çocuk, 6 torun sahibi Kurucu, valizinin her daim hazır olduğunu ve İspanya, Japonya ve Çin'e gitmek istediğini ekledi. 

Fenomen teyze, Hacca gitmek istiyordu bu sayede bir tanıdığının vasıtasıyla tur şirketiyle anlaşarak Hacca gitti. Daha sonra bu tanıdık ile irtibatını kesmeyerek 25 ülke gezdi.

Tek başına dünyayı gezen Ayşe Teyze fenomen oldu

İLİŞKİLİ HABER

Tek başına dünyayı gezen Ayşe Teyze fenomen oldu

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 7

hakikat 7 yıl önce

kadıncagızın elinden tutan olsa haccada gider umreyede gider.alttaki iki arkadasın yorumları biraz kıskanclıkla birazda cekememezlikle yazılmıs gibi.teyzemiz güler yüzlü gülec içi dısı bir iyi biri.hem geziyor su yalan dünyanın tadını cıkartmaya calısıyor bu kdr savas ve gözyası varken kendını mutlu etmeye calısıyor teyzemizin gezmesi niye zorunuza gittiki dert cileylemi yasasın saygı duymak gerek Allah uzun ömür versin bütün teyzelerimize yaslılarımıza 3 günlük dünyada mutlu mesut olsunlar yüzlerinden mutluluk eksik olmasın.

Toplam 5 beğeni

deli dumrul 7 yıl önce

Şehit maaşı ile dünya turu, bizde yedik. Biz normal maaşla memlekete gidemiyoruz.

Toplam 1 beğeni

misafir 7 yıl önce

gezmeyi biliyorsun. tek başına hac umre olmayacağını .kadının tek başına gezmesi uzak yerler için haram olduğunu bilmiyorsun inanalımmı?kafana göre din .canına göre fetfamı var !..

Toplam 7 beğeni

mayıs 5 yıl önce

Ebû Hüreyre’nin rivayetine göre Resulullah (a.s.m.) şöyle buyurmuştur: “Allah’a ve âhiret gününe iman eden bir kadının, yanında kendisine nikâhı haram olan biri bulunmadıkça, bir gün ve bir gecelik yola gitmesi helâl değildir. Müslim, Hacc: 421. Tirmizî, Radâ: 14.

Toplam 0 Beğeni

Anadolu 7 yıl önce

Kul isimli şahıs haddini asan yorumlar yapmissin bilip bilmeden ileri geri yorum yapacagina arastir dini kitaplarda hepsi var.hersey kuranda yazaydi peygambere ne gerek vardi.misafir adli yorumcu arkadaş cok doğru yazmış allah razi olsun

Toplam 0 Beğeni

Kul 7 yıl önce

Misafir bey;Kuranı kerimin hangi suresinde o kısıtlama var ayrıca kadını ne olarak görüyorsunuz Allah kuranda eş diye tarif eder.Erkek gezebilir fakat kadın gezemez sizin dininiz sadece erkek dinimi.kadına hangi gözle bakıyordunuz lütfen biraz Allahın kitabını okuyup öyle konuşun.

Toplam 2 Beğeni

Doğrucu 7 yıl önce

Tezye, o "tanıdık"la acilen irtibatını kes. Belli tur şirketinden komisyon alıyor..

Toplam 6 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun