Kuaförün hatası hayatını kararttı

21. doğum günü için saçında farklılık isteyen Becca Peet kuaförün hatası yüzünden kel kaldı.

Becca Peet21. doğum gününü yeni bir saçla kutlamak istedi ve bir kuaföre gitti. Kuaförün yanlış kullandığı kimyasal ürünler genç kızın kafasında yanıklar oluşturdu.

Peet olayı şu sözlerle anlattı:

"Doğum günü kutlamaları için saçlarımın rengini açtırmak istedim. Boyama işlemi bittikten sonra kafama kızgın tava değdirmiş gibi acı hissettim ve folyoları çıkarmak istedi. kuaför bunun normal olduğunu söyledi. Sonra dayanamayınca folyoları açtı. Saçlarımı kurutmak istediğinde fön makinesine dayanamadım ve kapattırdım."

Becca Peet eve gelince kafasının su topladığını görünce hastaneye gitti ve enfeksiyon kapan yaralarının kafasında kalıcı kellik oluşturduğunu öğrendi. Kuaför ise bu hatasını özür dileyerek tedavi masraflarını ödeyerek telafi etmeye çalışıyor.

24 yaşına gelen Peet sabahları saçını kapatmak için saatlerce uğraştığını ekledi.

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 8

Vatandaş 7 yıl önce

o kuaförün hayatının kararması lazım. Tarihi geçmiş bozuk ürünleri kullanıp, güneş görmezse on yıl bir şey olmaz diye de palavrayı sıkıyorlar. Böyle sahtekarları mahvetmek lazım.

Toplam 5 beğeni

Mete Uncu 7 yıl önce

Doğal, organik besleyici şeyler kullanmalılar. Zamanla saçları mahvoluyor. Ciltleri sağlıkları gidiyor erken yaşlanıyorlar. Oysa Cilde sürülen saça sürülen zeytin yağı daha doğal sağlıklı besleyici. Kadınlar süslenir bu onların hakkı. İslam da da süslenmeleri tavsiye edilmiş ve süslerinii eşlerine gösterebilirler.

Toplam 2 beğeni

Hanımefendi 7 yıl önce

Kınadığınız insan isminden anladığımız kadariyla Müslüman değil ve neyin ne olduğunu bilmiyor hemen yargısız infaza baslamissiniz

Toplam 2 beğeni

aferin 7 yıl önce

Bu gibi uygulamaları uzman hekim gözetimi dışında uygulatırsan olacağı malum.

veli 7 yıl önce

boyalar saçı çok yıpratır yakar.içerdiği formaldehit cenine geçer.

Toplam 2 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun